سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

احمدی: منظورم از انتشار پست، توجه بیشتر بود

ملی پوش روئینگ سوار کشورمان گفت: من مخالف جایزه گرفتن فوتبالیست‌ها نیستم و منظورم از پستی که منتشر کردم این است که به ما نیز باید توجه شود.

به گزارش خبرنگار پایه و آبی گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، پریسا احمدی ملی پوش روئینگ سوار کشورمان که در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا در ماده روئینگ ۲ نفره موفق به کسب مدال برنز شد، امروز پستی در صفحه اجتماعی خودش منتشر کرد که با واکنش‌های زیادی همراه بود. او در صفحه اینستاگرامش با انتشار عکسی از دستان تاول زده زیر فشار پارو، نسبت به جوایز که به فوتبالیست‌های کشور در مقایسه با رشته‌های دیگر پرداخت می‌شود و توجهی که به فوتبال وجود دارد، اما در روئینگ وجود ندارد اعتراض کرد.

احمدی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران در مورد این اتفاق توضیح داد: من مخالف جایزه گرفتن فوتبالیست‌ها نیستم و منظورم از پستی که منتشر کردم این است که به ما نیز باید توجه شود. من نمی‌گویم که چرا به آن‌ها پول داده شده است، خوب بالاخره آن‌ها نیز زحمت می‌کشند. اما ما نیز در رشته ورزشی خودمان در حال زحمت کشیدن هستیم و نیاز داریم از طرف مسئولان دیده شویم و مورد حمایت قرار گیریم.

هنوز جوایز مسابقات آسیایی را دریافت نکرده ایم

او در مورد جوایزی که قرار بود به خاطر مقامی که در بازی‌های آسیایی بدست آوردند به آن‌ها پرداخت شود گفت: قرار بود که ۲ ماه بعد از بازگشت ما از مسابقات آسیایی جاکارتا جایزه هایمان را پرداخت کنند، اما هنوز اتفاقی نیافتاده است و گفته اند در اردیبهشت ماه سکه‌ها یمان را می‌دهند.

روئینگ یک رشته تیمی نیست، اما جوایزش بین نفرات تقسیم می شود

احمدی در مورد مشکلی که در محاسبه جوایز روئینگ سواران وجود دارد گفت: مشکل اساسی که در رشته ورزشی ما یعنی روئینگ وجود دارد این است که جایزه‌های ما به شکل تیمی محسوب می‌شود در حالی که این رشته اصلا تیمی نیست. به عنوان مثال در روئینگ ۲ نفره ما از اول تا آخر مسابقات با یکدیگر پارو میزنیم و اینطور نیست که سختی کار تقسیم شود و هر ورزشکار وظایف خودش را باید عملی کند.

او در مورد سختی‌ها و مشکلات رشته روئینگ ادامه داد: در رشته روئینگ به مانند رشته‌های فوتبال، والیبال و یا بسکتبال نفر ذخیره‌ای وجود ندارد که نصف مسابقه را روی نیمکت بنشیند و در ادامه وارد مسابقه شود، ما از اول تا آخر در یک مسابقه با هم هستیم و در تمریناتمان نیز هر کدام به شکل انفرادی تمرین می‌کنیم.

حقوقی که به ما می‌دهند هزینه های اولیه مان را نیز تامین نمی‌کند

ملی پوش روئینگ کشورمان در مورد حقوقی که از فدراسیون قایقرانی دریافت می‌کنند گفت: حقوق‌های ما که توسط فدراسیون قایقرانی پرداخت می‌شود واقعا کم است (۴۰۰ هزار تومان) و هیچ بیمه‌ای هم از ما حمایت نمی‌کند. الان همه‌ی فوتبالیست‌ها ماشین‌های خارجی سوار می‌شوند و ما با این حقوقی که دریافت می‌کنیم در خرج مکمل‌ها و رفت آمدمان می‌مانیم، ما با اتوبوس به اردوهایمان می‌رویم.

۱۲ ماه سال را در اردو ها‌ی سخت می‌گذرانیم

احمدی ادامه داد: دوست دارم این صحبت‌های من به گوش مسئولان برسد و از آن‌ها درخواست دارم که به ما نیز توجه کنند و مورد حمایت قرار بگیریم ما نیز در حال زحمت کشیدن هستیم. ۱۲ ماه سال را در اردو ها‌ی سخت می‌گذرانیم. اردو‌هایی که پشت سد ها‌ی مناطق دور افتاده برگزار می‌شود و ۴، ۵ ماه طول می‌کشد. دور از خانواده و در جایی که اصلا آدمی نمی‌بینیم. هدف ما بالا بردن پرچم ایران و کسب افتخار برای کشورمان است، الان افرادی زیر پستی که گذاشته ام به من توهین می‌کنند، اما من قصد تخریب کسی را نداشتم و می‌خواستم بگویم ما نیز برای این کشور زحمت می‌کشیم و به ما نیز باید به همان اندازه توجه شود.

او در مورد اردوی تیم ملی روئینگ که در حال برگزای است گفت: اردو‌های تیم ملی روئینگ بانوان در دریاچه آزادی در حال برگزاری است و برای مسابقات کسب سهمیه المپیک آماده می‌شویم. سال بعد هم مسابقات قهرمانی آسیا را در پیش خواهیم داشت. با اینکه اردوهایمان دیر آغاز شده است، اما تمریناتمان شرایط خوبی دارد و در حال آماده شدن هستیم.


بیشتر بخوانید:

فدراسیون قایقرانی جاده سلامت را تعطیل کرد

ملکی: برای کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۰ توکیو آماده می‌شویم

حضور ۵ ایرانی درکمیته‌های تخصصی کنفدراسیون روئینگ آسیا


انتهای پیام/

صحبت های پریسا احمدی در مورد اعتراضش به جوایز فوتبالیست ها

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.