سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فرزندان ایثارگران کسری خدمت می‌گیرند + جزئیات

رئیس اداره سرمایه انسانی ستاد کل نیرو‌های مسلح درباره نحوه استفاده از کسری خدمت فرزندان ایثارگران توضیحاتی داد.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار سرتیپ دوم پاسدار موسی کمالی رئیس اداره سرمایه انسانی ستاد کل نیرو‌های مسلح درباره استفاده از کسری خدمت فرزندان ایثارگران اظهار کرد: این تسهیلات به کارکنان وظیفه در حال خدمت تعلق می‌گیرد و مشمولان غائب برای بهره‌مندی از این تسهیلات تا ۱۲ فروردین سال ۹۸ مصادف با روز جمهوری اسلامی ایران مهلت دارند خود را برای انجام خدمت دوره ضرورت به پلیس +۱۰ معرفی کنند.

وی ادامه داد: کسانی که در مهلت تعیین شده برای اعزام از سوی سازمان وظیفه عمومی حضور یابند، اما مجددا غیبت کنند، از این تسهیلات محروم می‌شوند.

سردار کمالی تصریح کرد: مشمولانی که در حال حاضر معافیت تحصیلی دارند یا افرادی که هنوز به سن مشمولیت نرسیده‌اند، در صورت ورود به غیبت در آینده مجاز به استفاده از این تسهیلات نخواهند بود.

وی افزود: فرزندان ایثارگران به منظور بهره‌مندی از این تسهیلات در اسرع وقت خود را به پلیس +۱۰ معرفی و ثبت نام کنند و آن را به روز‌های پایانی مهلت قانونی تعیین شده موکول نکنند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۲:۰۹ ۱۷ بهمن ۱۳۹۷
اگر فرزند اول از کسری پدر استفاده کرده باشد و برای فرزند دوم کسری نمانده باشد آیا فرزند دوم میتواند استفاده کند ؟؟؟؟؟؟
ناشناس
۲۰:۳۸ ۱۵ بهمن ۱۳۹۷
به جاي اينكه فرزندان ايثارگران رو از ارتش دور كنين تو سربازي بهشون دو سه درجه بالاتر بدين تا آماده بشن جاي باباهاشونو بگيرن
ناشناس
۰۶:۵۷ ۱۷ بهمن ۱۳۹۷
اگر میخواهند به شهید و ایثارگر احترام بگذارند و به پاس خدمتشان کاری کنند چه ارتباطی به دور کردن فرزندانشان از خدمت دارد؟ یعنی اگر پدری در جنگ کشته شود تکلیف جهاد از فرزند برداشته میشود؟
محمدامین
۱۵:۵۱ ۱۵ بهمن ۱۳۹۷
سلام..کسایی که اضافه خدمت سنواتی هم دارن میتونن ثبت نام کنند!!
اضافه خدمت سنواتی سال۹۷ بخشیده نشده هنوز!!!
ناشناس
۰۸:۵۸ ۱۵ بهمن ۱۳۹۷
لطفا کمی بیشتر توزیع دهید --- باتشکر از سردار
ناشناس
۲۰:۴۲ ۱۴ بهمن ۱۳۹۷
شنیدم سن چهل سالگی سن پختگی است و بعد ان دیگر تکلیف استفاده درست از تجربیات است امیدوارم وقتی به چهل سالگی رسیدیم تجربه درست داشته باشیم تا باعث نشود ظالم باشیم ان هم ظلم آشکار چون هیچ کداممان میثاق از جانب خدا نداریم که حتما باقی بمانیم.