به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، علیحسین حسینزاده، معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان بیان داشت: مسئولان سازمان آب و برق برای اقدامات خود نگاه دوراندیشی داشته باشند و نقاط خطرآفرین سواحل رودخانههای استان را شناسایی و نسبت به ساماندهی آنها اقدامات لازم را انجام دهند.
وی افزود: نقاط خطرآفرین سواحل رودخانههای خوزستان شناسایی و ساماندهی شود.
حسین زاده با اشاره به اهمیت لایروبی رودخانهها و رسیدگی به وضعیت زهکشهای مناطق کشاورزی خوزستان، عنوان کرد: در این راستا نیاز است که دورنمای چند ساله مشخص و میزان اعتبار و زمان مورد نیاز نیز لحاظ شود.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان گفت: باوجود امکانات کم موجود برای فرماندران، اما باید برای کنترل وضعیت بحرانی خود را آماده کنند.
کیامرث حاجی زاده، مدیرکل مدیریت بحران خوزستان با اشاره به برگزاری ۳۵ جلسه در ستاد بحران استانداری خوزستان و چندین جلسه دیگر به صورت شهرستانی بیان داشت: مدیریت اوضاع در شرایط بحرانی نظیر سیل تنها مسئولیت ستاد بحران است، اما در بارندگی اخیر کارهای اجرایی نیز انجام داده است.
وی افزود: ۵ درصد از اعتبارات تملک دارایی دستگاهها باتوجه به قانون سازمان مدیریت بحران کشور باید در زمینه اجرایی شدن مصوبات شورای صرف شود.
حاجی زاده عنوان کرد: مسئول کارگره مقابله با سیلاب در سطح کشور برعهده وزارت نیرو و در سطح استانها نیز برعهده سازمان آب و برق است.
انتهای پیام/م