عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس ادامه داد: پس از آنکه در ساخت و پرتاب ماهواره امید موفق شدیم، کشورهای خارجی درباره این موضوع صحبتهای بسیاری کردند و این موضوع سبب غرور آفرینی برای ما شد.
وی با بیان اینکه عرصه فضایی محل رقابت است، گفت: کشورهایی مختلف وارد این حوزه شدهاند، در این بین برای لانچ کرده ماهوارهها در مدار ۲۰ هزار دلار پول احتیاج است و البته این میزان پول برای کشور ایران بیشتر خواهد بود.
نورقلی پور با اشاره به نقش مجلس در صنعت فضایی بیان کرد: نقش مجلس در این زمینه پر رنگ است و نمایندگان مجلس باید نسبت به این حوزه آگاهی داشته باشند، باید بگویم ایران جز معدود کشورهایی است که به دانش فضایی دست یافته است.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس ادامه داد: در کمیسیون تخصصی فضایی کارگروهی در حوزه هوافضا وجود دارد و برای پیوستن به کنوانسیونهای بین المللی برنامه ریزیهایی صورت میگیرد.
وی با اشاره به قانون جامع فضایی اظهار کرد: این قانون در کشور وجود ندارد و به دنبال تدوین آن هستیم، باید بتوانیم آن را در مجلس به تصویب برسانیم.
نورقلی پور با اشاره به برگزاری اولین کنفرانس حقوق فضا توسط سازمان ملل گفت: برای افزایش فعالتهای فضایی و رقابت میان بخشهای مختلف باید قامت تصویب حوزه فضایی تدوین شود.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه آمایش سرزمینی اهمیتی بسیار دارد، اظهار کرد: سند آمایش در جهت برنامه ریزی کلان توسعه دست تصمیم گیران را برای تصمیم سازی بو توزیع عادلانه اعتبارات باز میگذارد.
انتهای پیام/