به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، خواص ادیه های مختلف در طب سنتی ثابت شده است، خواصی منحصربهفرد که در هر ادویه ای مختص آن ادویه بوده و کاربرد دارد. اما در این بین ترکیب دو ادویه فلفل سیاه و زردچوبه سبب شده تا از این ترکیب جادویی در درمان بسیاری از بیماری ها کمک گرفته شود و امروز باشگاه خبرنگاران جوان قصد دارد تا به معرفی خواص جادویی ترکیب این دو ادویه بپردازد.
۲ ادویه قدرتمند در دنیای ادویجات یعنی زردچوبه و فلفل سیاه حاوی ۲ ترکیب مفیدی هستند که برای پیشگیری از ابتلا به سرطان سینه فوقالعاده عمل میکنند.
مصرف روزانه این ۲ ادویه سبب میشود که از تمامی خواص فلفل سیاه و زردچوبه به طور کامل بهرهمند شویم.
پیپرین موجود در فلفل سیاه و کورکومین موجود در زردچوبه هر دو خواص ضدسرطانی قوی دارند و مصرف جداگانه این ۲ ادویه تمام خواص آنها را نصیبتان نمیکند.
در واقع با مصرف همزمان این ۲ ادویه است که خواص آنها ظاهر میشود.
این مطلب را از دست ندهید: ۷ ادویه که مثل کوره چربیهایتان را میسوزانند!
پیپرین تاثیر خواص کورکومین را افزایش داده و هر ۲ مانع از تکثیر انواع سرطانها و به طور کلی، باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشوند.
زردچوبه که به آن ادویه طلایی نیز میگویند از ادویههای بسیار پرکاربرد در آشپزی است که سابقه بسیار طولانی در طب سنتی نیز دارد، چون دارای خواص ضدالتهابی، ضد قارچی، ضد باکتریایی و ضدعفونی کنندگی است.
فلفل سیاه نیز فواید فراوانی دارد.
این ۲ عامل اگر با هم ترکیب شوند خاصیت درمانی فوقالعادهای پیدا میکنند.
زَردچوبه یا زَرچوبه یا زَردهچال نوعی گیاه و ادویهای است که از آن گیاه تهیه میشود.
زردچوبه از رده زنجبیلوارها، راسته زنجبیلها، تیره زنجبیلیان، گونه زردچوبهایهاست.
پودر زردچوبه به رنگ زرد تیره است که یکی از پرکاربردترین ادویه بهشمار میرود.
این مطلب را از دست ندهید: ۹ دلیل برای اینکه چای زردچوبه بنوشیم
رویشگاه اصلی این گیاه هند است و قسمت اصلی ادویه معروف کاری را که در بسیاری از غذاهای هندی به کار میرود، تشکیل میدهد.
فلفل سیاه یا پلپل سیاه میوههای خشک شده تیره رنگ گیاه فلفل است.
گیاه فلفل بومی جنوب هند است.
فلفل سیاه گیاه رونده گل دهندهای از خانواده Piperaceae، که برای میوه آن کشت میشود، که بهصورت معمول به صورت خشک به عنوان ادویه و چاشنی استفاده میشود.
هم فلفل سیاه و هم زردچوبه دسترسی زیستی آنزیمهای گوارشی در روده را تقویت میکنند که سبب میشود بدن، سریعتر و راحتتر بتواند غذا را هضم کند.
مطالعات گوناگونی دریافتهاند هر دوی این ادویهها میتوانند از اسپاسمها و نفخها کم کنند.
این مطلب را از دست ندهید: مادر همه بیماریها را با فلفل سیاه درمان کنید
زردچوبه و فلفل سیاه به دلیل خاصیت ضدالتهابی خود از التهاب روده کم میکنند و از این طریق نیز به گوارش کمک میکنند.
ترکیب زردچوبه و فلفل سیاه خاصیت ضدالتهابی دارد که به درمان و تسکین بسیاری از بیماریهای پوستی کمک کرده و سلامت و درخشش پوست را حفظ میکند.
کورکومین موجود در زردچوبه از سلولهای کبد در برابر آسیبهای ناشی از سموم مضر محافظت کرده و فلفل سیاه نیز با تقویت دسترسی زیستی به گلوتاتیون به سلامت کبد کمک میکند.
زردچوبه به خاطر خاصیت ضدالتهابی خود میتواند پروسه التیام بدن را سرعت ببخشد، با عفونتها مبارزه کرده و درد را آرام کند.
هم زردچوبه و هم فلفل سیاه وقتی با هم ترکیب شوند میتوانند بیماریهای دردناکی، چون آرتروز را تسکین دهند.
هم زردچوبه و هم فلفل سیاه سرشار از خاصیت آنتیاکسیدانی هستند که به تقویت حافظه کمک میکنند.
این ۲ ادویه میتوانند از مغز در برابر بیماریهای گستردهای مانند زوال عقل و آلزایمر محافظت کنند.
ترکیب فلفل سیاه و زردچوبه به پیشگیری از سرطان کمک میکند.
کورکومین که عنصر اصلی زردچوبه است با نابود کردن سلولهای سرطانی نقشی مهم در بدن دارد.
خاصیت ضد سرطانی زردچوبه به طور موثر میتواند سلولهای سرطانی سینه، معده و روده بزرگ و همچنین سلولهای سرطان خون را از بین ببرد.
ترکیب زردچوبه با فلفل سیاه و زنجبیل در آب گرم و نوشیدن آن در صبح برای چربی سوزی مفید است و سوخت و ساز را تقویت میکند.
این مطلب را از دست ندهید: ادویه هایی که شما را لاغر می کند
زردچوبه و فلفل سیاه در ترکیب با هم میتوانند با کلسترول بالا، چاقی و دیابت نیز مبارزه کنند.
محققان میگویند کورکومین موجود در زردچوبه و پپرین موجود در فلفل به کاهش استرس اکسیداتیو که به سلولها آسیب میزنند کمک میکنند.
پس برای مقابله با دیابت از این ترکیب جادویی کمک بگیرید.
فلفل سیاه و زردچوبه خاصیت ضدافسردگی دارند.
این مطلب را از دست ندهید: مغز سالمتر فقط با اضافه کردن هفت ادویه به رژیم غذایی!
مصرف این دو ادویه با هم، نقشی مهم در کاهش علائم افسردگی دارند، زیرا میزان سروتونین و دوپامین را در مغز بالا میبرند.
قرنهاست که در طب سنتی از فلفل سیاه و زردچوبه برای درمان اختلالات التهابی مانند آرتروز استفاده میشود. هر دوی این ادویهها خاصیت ضدالتهابی دارند.
کورکومین موجود در زردچوبه از سلولهای کبد در برابر آسیبهای ناشی از سموم مضر محافظت کرده و فلفل سیاه نیز با تقویت دسترسی زیستی به گلوتاتیون به سلامت کبد کمک میکند.
گلوتاتیون ترکیبی است که از سلولهای کبد محافظت میکند.
انتهای پیام/
دوست عزیزی که گفتن پدرشون سرطان روده داشتن و با این روش سلامتیشون و بدست آوردن میشه لطفا روش ترکیب کردنش و هم بگین؟که باچی ترکیب کردن و چه جوری استفاده میکردن؟
ترکیب فلفل سیاه و زردچوبه همراه با عسل یا شیره انگور یا حتی مربا و بعد از آن خوردن آبجوش می تواند نقش مهمی در سلامتی داشته باشد این ترکیب باعث ساخت پروتینی در بدن میشود که میتواند در برابر ویروسها نقش مهمی داشته باشد
وگرنه تعداد مقالات علمی سرتاسر دنیا در استفاده از زردچوبه در درمان سرطان بیشمار است.