شریعتی درباره میزان خسارات وارده بر شهرهای استان گفت: بررسی میزان خسارات ناشی از آبگرفتگیها به عهده جهاد کشاورزی است و باید برآورد شود. در سفری که آقای واعظی برای رسیدگی به این مشکلات به خوزستان آمدند و از نزدیک در جریان امور قرار گرفتند، گزارشاتی را برای دولت درباره این حادثه آماده کردند؛ قرار شد میزان بودجه دریافتی برای خسارات ناشی از آبگرفتگی از سوی جهاد کشاورزی ابلاغ و اعلام شود.
وی در ادامه افزود: با اقدامات پیشگیرانه ما و فعالیت شبانه روزی فرمانداران، دستگاههای اجرایی، سپاه، ارتش و نیروی انتظامی، مشکل پیش آمده قابل کنترل بود و اگر این اقدامات و فعالتها نبود مشکل جدیتری برای شهرهای استان پیش میآمد.
استاندار خوزستان درباره اقدامات برای پیشروی نکردن اینگونه حوادث گفت: ما سیلبندها را تقویت و مرتفع سازی کرده و بعضی از مناطق را لایه روبی کردهایم. گفتنی است، در سال ۹۵ تنها محدوده سد دز، طی بارندگی در ۴ روز، منازل، امکانات و زمینهای کشاورزی خسارات بسیاری را متحمل شدهاند؛ اما امسال طی ۱۲ ساعت، این میزان بارش در مناطق مختلف داشتهایم که با مدیریت سریع کنترل شد و خوشبختانه شاهد کمترین خسارات بودهایم.
انتهای پیام/