وضعیت اساتید حق التدریسی دانشگاه فنی و حرفه ای از چند سال پیش مطرح شده بود و همواره آنها مشکلاتی در این باره داشتند و نمیدانستند سرانجام حکمشان چگونه است و علت اصلی اعتراضشان حق التدریسی بودن قراردادهایشان بود و برهمین اساس چندین مرتبه به وزرای پیشین وزارت علوم نامهنوشتند و درباره این موضوع اعتراض کردند و اکنون بر اساس قانون ششم توسعه و پس از مصوبه مجلس وضعیت این دسته از اساتید روشن شده و برای رسیدگی به حال آنها برنامههایی در نظر گرفته شده است.
وضعیت اساتید حق التدریس دانشگاه فنی و حرفه ای در قانون ششم توسعه نوشته شده و تعداد افرادی که دچار مشکل هستند به ۹۰۰ نفر رسیده است؛ اکنون منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری قول مساعدت برای استخدام این اساتید را داده و ابراهیم صالحی عمران رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای هم چندین مرتبه از رسیدگی سریع جهت و تعیین و تکلیف اساتید صحبت کرده است.
ابراهیم صالحی عمران رئیس دانشگاه فنی و حرفهای در گفتگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره وضعیت اساتید حق التدریس دانشگاه فنی و حرفه ای اظهار کرد: بر اساس مصوبه مجلس افرادی که تا قبل از سال ۹۰ با دانشگاه همکاری داشته اند بر اساس مصوبه هیئت امنا شرایط استخدامشان مشخص میشود.
وی با بیان اینکه رسیدگی به وضعیت اساتید حق التدریس از ماهها پیش آغاز شده است گفت: از حدود پنج ماه پیش بررسیهای لازم درباره چگونگی رسیدگی به وضعیت اساتید حق التدریس را ذیل برنامه خود قرار داده بودیم و اکنون می توانیم بگوییم که این موضوع در حال پیگیری است و به تقریبا به اتمام رسیده و برهمین اساس اعلام میکنم که اساتیدحق التدرس استخدام پیمانی می شوند.
صالحی عمران با بیان اینکه در برنامه ششم توسعه برای تبدیل وضعیت مربیان حق التدریسی قانونی نوشته شده است اظهار کرد: بر اساس این قانون و با پیگیری های وزارت علوم و سازمان امور اداری استخدامی حدود ۱۳۰۰ مجوز استخدام برای دانشگاه فنی و حرفه ای صادر شد.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای یاد آوری کرد: اما بر اساس فراخوانی که هیئت امنای دانشگاه فنی و حرفه ای صادر کرده بود پرونده اساتید حق التدریس با شرایط اداری کشور مورد انطباق قرار گرفت و بر اساس آن قرار است شرایط استخدام تمام اساتید حق التدریسی که تعداد آنها به ۹۰۰ نفر میرسد ابتدا مورد بررسی قرار گیرد و سپس به استخدام پیمانی تبدیل شود.
انتهای پیام/
ضمنا طبق قانون مدیریت خدمات کشوری حداکثر سن استخدام 40 سال برای کارشناسی ارشد می باشد ولی هیئت امنا آنرا 35 سال اعلام نموده است که باعث شده تعداد زیادی از همکاران از شمول این قانون ناعادلانه خارج شوند و در عوض افرادی را که فقط 8 ترم تدریس داشته اند را استخدام نمایند.
این یک تبعیض و بی عدالتی واضح برای نیروهایی است که جوانی خود را در این دانشگاه گذاشته اند.