سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفتگو باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

سرانجام وضعیت اساتید حق التدریس دانشگاه فنی و حرفه‌ای چه می‌شود؟

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای درباره وضعیت استخدام اعضای هیئت علمی دانشگاه فنی و حرفه‌ای توضیح داد.

به گزارش خبرنگار  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از موضوعاتی که از چند ماه پیش فضای دانشگاه دانشگاه فنی و حرفه ای را به خود مشغول کرده مربوط به بحث استخدام اساتید و مربیان حق التدریسی این دانشگاه است و همین موضوع  شکایت عده بسیار زیادی از اساتید حق التدریسی این دانشگاه  را به دنبال داشته و بر همین اساس وزیر علوم، تحقیقات و فناوری مجبور شد چندین مرحله به مجلس شورای اسلامی و کمیسیون آموزش تحقیقات برود و درباره ی چگونگی جذب اساتید حق التدریس دانشگاه فنی و حرفه‌ای توضیحاتی را ارائه کند.

وضعیت اساتید حق التدریسی دانشگاه فنی و حرفه ای از چند سال پیش مطرح شده بود و همواره آنها مشکلاتی در این باره داشتند و نمی‌دانستند سرانجام حکمشان چگونه است و علت اصلی اعتراضشان حق التدریسی بودن قراردادهایشان بود  و برهمین اساس  چندین مرتبه به وزرای پیشین وزارت علوم نامه‌نوشتند و درباره این موضوع اعتراض کردند و اکنون بر اساس قانون ششم توسعه و پس از مصوبه مجلس وضعیت این دسته از اساتید روشن شده و برای رسیدگی به حال آن‌ها برنامه‌هایی در نظر گرفته شده است.

وضعیت اساتید حق التدریس دانشگاه فنی و حرفه ای در قانون ششم توسعه نوشته شده و تعداد افرادی که دچار مشکل هستند به ۹۰۰ نفر رسیده است؛ اکنون منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری قول مساعدت برای استخدام این اساتید را داده و ابراهیم صالحی عمران رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای هم چندین مرتبه از رسیدگی سریع جهت و تعیین و تکلیف اساتید صحبت کرده است.

استخدام پیمانی اساتید بر اساس مصوبه هیئت امنا

ابراهیم صالحی عمران رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در گفتگو با خبرنگار  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره وضعیت اساتید حق التدریس دانشگاه فنی و حرفه ای اظهار کرد: بر اساس مصوبه مجلس افرادی که تا قبل از سال ۹۰ با دانشگاه همکاری داشته اند بر اساس مصوبه هیئت امنا شرایط استخدامشان  مشخص می‌شود.

وی با بیان اینکه رسیدگی به وضعیت اساتید حق التدریس از ماه‌ها پیش آغاز شده است گفت:  از حدود پنج ماه پیش بررسی‌های لازم  درباره چگونگی رسیدگی به وضعیت اساتید حق التدریس را ذیل برنامه خود قرار داده بودیم و اکنون می توانیم بگوییم که این موضوع  در حال پیگیری است و به تقریبا به اتمام رسیده و  برهمین اساس اعلام می‌کنم که اساتیدحق التدرس  استخدام پیمانی می شوند.

صالحی عمران با بیان اینکه در برنامه ششم توسعه برای تبدیل وضعیت مربیان حق التدریسی قانونی نوشته شده است اظهار کرد: بر اساس این قانون و با پیگیری های وزارت علوم و سازمان امور اداری استخدامی حدود ۱۳۰۰ مجوز استخدام برای دانشگاه فنی و حرفه ای صادر شد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای یاد آوری کرد: اما  بر اساس فراخوانی که هیئت امنای دانشگاه فنی و حرفه ای صادر کرده بود پرونده اساتید حق التدریس با شرایط اداری کشور مورد انطباق قرار گرفت و بر اساس آن قرار است شرایط استخدام تمام اساتید حق التدریسی که تعداد آنها به ۹۰۰ نفر می‌رسد ابتدا مورد بررسی قرار گیرد و سپس به استخدام پیمانی تبدیل شود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
افراد پیگیر
۲۲:۰۴ ۱۱ تير ۱۳۹۸
با سلام و احترام ، متن بالا را من خواندم واقعا متاسف شدم ، شما یکی از آن هزاران نفر بودید که عمر شما را به هدر دادند ، بنده با ۵ سال سابقه + ۵ تالیف + ۵ مقاله بین المللی + تجربه کاری ، تا الان هم در جذب آموزشکده بلاتکلیف هستیم ، واقعا ما جوان ها این ملکت نیستیم ، مسولی نباید درد أین افراد را حس کند ، ....... ( خدا به این جوان ها رحم کند ) ،
سرخورده
۲۱:۰۷ ۱۷ مرداد ۱۳۹۸
بیش از 10 سال هست در پیام نور تدریس میکنم. دکتری دارم و از دانشگاه های تراز اول تهران در دوره روزانه فارغ التحصیل شدم. تعداد زیادی مقاله آی اس آی و کتاب و ... دارم. به جای من کارمند رو با تبدیل وضعیت اداری به علمب به عنوان هیات علمی جذب کردن!
سعید
۲۳:۱۴ ۰۸ خرداد ۱۳۹۸
سلام.من الان هشت ساله دراین دانشگاه تدریس میکنم و شهریورماه میشم 41 سال ولی اینا در فراخوان جذب هیعت علمی من را بخاطر شرایط سنی رد کردن..مگه من عمرم را دراین دانشگاه تلف نکردم چرا همه ی سازمانها سابقه کار و از شرایط سنی کم میکنن ولی دانشگاه این کار ونمیکنه که ما نابود نشیم...اگه تو هر سیستمی این اندازه سابقه داشتم الان استخدام بود...با این وضع منو دیگه هیچ سازمانی نمیپذیره چون داخل هیچ سازمانی سابقه ندارم وسنم شده 41 سال وهیچجا نمی خوانم وتنها داخل دانشگاه سابقه دارم که هم سابقه تدریس و لحاظ نمیکنن....
محفوظ
۲۳:۳۶ ۱۲ بهمن ۱۳۹۷
در دانشگاه دخترانه شریعتی تهران ریاست و مسئولین دانشگاه برای جذب فرزندان خود و وابستگان و دوستانشان فرصت را غنیمت شمرده اند. اینجانب را با پانزده سال سابقه تدریس در این دانشگاه آواره دانشگاه پسرانه کرده و در پاسخ اعتراض اینجانب می گویند اگر نمی خواهی انصراف بده.
معلم آواره
۰۷:۲۰ ۱۳ بهمن ۱۳۹۷
دم شما گرم که تونستی با مسئولین دانشگاه صحبت کنی به من که اصلا وقت ملاقات ندادن بعد از ده سال خدمت در دانشکده فنی شریعتی رئیس دانشگاه حتی حاضر به ملاقات من نشد.
مدرس حق التدریس دانشگاه فنی حرفه ایی
۱۹:۴۲ ۱۲ بهمن ۱۳۹۷
با سابقه ای 14 سال آموزش بدون حتی یک نیمسال تحصیلی و با میانگین 12 ساعت تدریس هفتگی داشته ام و اکنون بر اساس دستورالعمل استخدام مدرسان حق التدریس دانشگاه فنی حرفه ای که از طرف هیئت امنا دانشگاه صادر شده ایراد گرفته اند که سن من 2 سال بزرگتر از حد اعلام شده است و پرونده ام را برگشت داده اند و این در حالیست که دارای سوابق کاری دولتی نیز هستم که طبق قانون مجلس باید به حداکثر سن اضافه شود جالب اینکه این قانون مجلس در استخدام متمرکز دستگاههای اجرایی مورد قبول واقع شده ولی امور اداری دانشگاه این قانون را قبول ندارد
ضمنا طبق قانون مدیریت خدمات کشوری حداکثر سن استخدام 40 سال برای کارشناسی ارشد می باشد ولی هیئت امنا آنرا 35 سال اعلام نموده است که باعث شده تعداد زیادی از همکاران از شمول این قانون ناعادلانه خارج شوند و در عوض افرادی را که فقط 8 ترم تدریس داشته اند را استخدام نمایند.
این یک تبعیض و بی عدالتی واضح برای نیروهایی است که جوانی خود را در این دانشگاه گذاشته اند.
ناشناس
۰۹:۲۸ ۱۲ بهمن ۱۳۹۷
اره ا ومدن اساتيد حق التدريس رو با سوابق بالاى اموزشى و علمى و با مصوبه هيات امنا تبديل کردن به نيروى ادارى صفر و الکی هم مى گن.چرا يکى نمى پرسه اينها نيروى اموزشى بودن و قانون دربارشون عطف به ماسبق بود و بايد اموزشى حکم مى خوردن طبق مصوبه مجلس.حالا کلاسهانون رو هم کلا گرفتن حتى اونهايى رو که هنوز حکمشون ابلاغ نشده و تند تند نيروهاى حق التدريس جديد بدون تجربه و مهارت که با رويکرد دانشگاه فنى و حرفه اى مغايره پر کردن تو دانشگاههاى فنى و حرفه اى. چرا کسى نمى پرسه مى گن استخدام پيمانى,منظورشون اموزشى هست يا ادارى؟؟