سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چرا برخی ازدواج‌ها ناموفق هستند؟

ازدواج یک ریسک است. یک ریسک بزرگ در زندگی که همه آدم‌ها به آن تن می‌دهند، اما برخی از ازدواج خود راضی و برخی ناراضی اند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ‌می‌گویند ازدواج یک ریسک است. یک ریسک بزرگ در زندگی که همه آدم‌ها به آن تن می‌دهند، اما چرا برخی از ازدواج خود راضی و برخی ناراضی اند؟ این سوال، موضوعی بسیار حساس و بحث برانگیز است. پاسخ‌های بسیاری به این سوال داده شده که نتیجه گیری برای رسیدن به یک فرمول منطقی را مشکل کرده است.

برخی از دلایل ازدواج‌های ناموفق

تنها عشق برای زندگی مشترک کافی نیست

همه انسان‌ها دوست دارند با فرد مورد علاقه خود ازدواج کنند؛ اما این به این معنا نیست که حتما پایان خوشی خواهند داشت. در زندگی واقعی فقط عشق کافی نیست و شکست‌های بسیاری در ازدواج، به این دلیل رخ می‌دهد. افراد مطلقه توصیه می‌کنند، با فردی ازدواج کنید که برای او احترام بسیاری قائل بوده و طرز فکر مشابهی با او دارید؛ زیرا ازدواج موضوعی موقتی نیست و نیاز به دلایل محکم تری علاوه بر عشق و دوست داشتن دارد.

کوتاه بودن دوران آشنایی و نامزدی
 
پیدا کردن همسر مناسب شاید ساده به نظر برسد، اما واقعا پیچیده و مهم است. در مورد ویژگی‌های کسی که دوست دارید همسر شما باشد اول باید با خودتان به یک توافق برسید و ببینید وقتی با او هستید چه احساسی دارید، آیا برایتان مهم است دوستان و خانواده‌تان نیز او را دوست داشته باشند؟ وقتی از او دور هستید دلتان برایش تنگ می‌شود؟

حتی اگر مطمئن هستید فرد مناسب‌تان را پیدا کرده‌اید باز هم دلایل زیادی وجود دارد که می‌توانند باعث شوند به اشتباه بیفتید. اوایل آشنایی با توجه به شور و هیجانات زیادی که وجود دارد ممکن است به راحتی باعث شود با قلب و احساس‌تان عجولانه تصمیم بگیرید و انتخاب‌تان پشتوانه‌ی عاقلانه‌ای نداشته باشد. طول مدت آشنایی شما با همسر آینده‌تان اهمیت زیادی دارد. مطالعات و بررسی‌ها نشان داده‌اند چیزی حدود سه سال یا بیشتر، ایده‌آل‌ترین زمان ممکن برای خوب آشنا شدن پیش از ازدواج است که احتمال طلاق را به شدت پایین می‌آورد.

شاید بعدا عاشقش شوم

درست است که برای ازدواج کردن نیاز نیست که اول عاشق باشید، اما اگر هیچ احساسی به طرف مقابل تان نداشته باشید یا از او بدتان بیاید و باز با این حال به ازدواج با او تن بدهید، دستی دستی خودتان را بدبخت کرده اید. وقتی احساسی در دیدار‌ها و گفتگو‌های اولیه شکل نگیرد یعنی هیچ وقت شکل نخواهد گرفت. خودتان را فریب ندهید و با گفتن این که شاید روزی بتوانید عاشقش شوید، وقت خودتان و طرف مقابل را نگیرید. عشق ورزیدن کاری اختیاری نیست. شاید بتوان در طول زمان به بهانه‌های مختلف علاقه مندی را که ایجاد شده زیاد و کم کرد، ولی نمی‌توان با تفکر و اراده آن را ایجاد کرد. سیستم لیمبیک مغز که کنترل هیجانی مغز را به عهده دارد بدون تحریک اولیه عمل نمی‌کند و زوجی که حس عاشقانه و کشش جنسی در میان آن‌ها وجود نداشته باشد دیر یا زود از یکدیگر فاصله گرفته و زندگی شان سرد می‌شود.

تلاش‌های بی فایده برای تغییر دادن افراد

یکی از مهم‌ترین فاکتور‌های ازدواج‌های موفق، پذیرفتن افراد می‌باشد. اگر با هدف تغییر دادن همسرتان با او ازدواج می‌کنید، بدانید که ازدواج نا موفقی خواهید داشت. تغییردادن افراد تا حدودی امکان پذیر است؛ اما گاهی اوقات ما برای تغییر باور‌ها و عقاید افراد تلاش می‌کنیم، که کاملا بی فایده است.

فرار از تنهایی
 
احساس تنهایی شدید، بسیار ساده‌تر از آنچه که فکرش را کنید، می‌تواند هر فردی را در معرض انتخاب اشتباه قرار دهد. هر وقت شخصی در تنهایی مفرط خود غوطه‌ور شود، احساس یاس و تاسف بی‌قرارش کرده و او را بر هر آغوش به ظاهر بازی، پذیرا می‌کند. فقط کافی است سری به مجلات و روزنامه بزنید و حوادث آن را ورق بزنید بی‌شک با موارد بسیاری برخورد خواهید کرد که چگونه افرادی به خاطر فرار از تنهایی در دام شیاطین گرفتار شده‌اند. قصه تکراری اکثریت قریب به اتفاق این افراد جوان تنهایی است که به طلب رویای رهایی از دست غول تنهایی و نجات از غم و غصه، دل به غریبه‌ای سپرده و تا ناکجاآباد پیش رفته است. در اولین گام، سعی کنید خود را از دام تنهایی برهانید. اگر فکر می‌کنید ازدواج راهی برای حل این مساله است، کاملا در اشتباهید! به جای اندیشه به ازدواج، بهتر است با دوستان و آشنایانتان رفت و آمد کنید، در کلاس‌های هنری و ورزشی ثبت‌نام کنید، خود را هدفمند سازید و برای آینده‌تان برنامه‌ریزی کنید و… بی‌شک بعد از این که از عمق تنهایی‌تان کم کردید، می‌توانید برای زندگی‌تان تصمیمات بهتری بگیرید که در این مرحله شاید ازدواج بهترین گزینه باشد.

کمی‌فاصله لازم است

برخی از افراد تصور می‌کنند هر چه بیش‌تر در کنار همسر خود باشند، روابطی بهتر و عاشقانه‌تر خواهند داشت؛ اما این طور نیست، افرادی که مدام در کنار هم هستند، زمانی برای رسیدگی کردن به فعالیت‌های شخصی خود نخواهند داشت و در نتیجه روابط آن‌ها از هم می‌پاشد. همیشه کمی‌فاصله، برای داشتن روابطی بهتر و عاشقانه‌تر لازم است.

الویت دادن به ثروت و زیبایی

اولین ویژگی همسرتان که شما را جذب کرد چه بود؟ لبخند گرمش؟ درخشش چشمانش؟ و یا شاید هم حساب بانکی‌اش؟! هیچ ایرادی ندارد جذب زیبایی کسی شوید که قصد ازدواج با او را دارید یا وضعیت و توان مالی همسرتان به عنوان کسی که قرار است یک زندگی را بچرخاند برایتان مهم باشد. اما زنان و مردانی که تمرکزشان بیش از اندازه روی وضعیت ظاهری طرف مقابل‌شان است یا وضعیت مالی او را به هر ویژگی دیگری ترجیح می‌دهند آینده زندگی مشترک خود را در معرض شکست قرار می‌دهند. طبق یافته‌های علمی، مردانی که به ظاهر بیش از هر چیز دیگری اهمیت می‌دهند، نسبت به مردانی که سایر خصوصیات برایشان مهمتر است، یک و نیم برابر بیشتر در معرض طلاقند. زنانی هم که الویت‌شان در انتخاب همسر، ثروت است نسبت به زنان دیگر، ۱.۶ برابر بیشتر در معرض جدایی‌اند.


مطرح نکردن مشکلات و برطرف نکردن سوء تفاهم‌ها

بسیاری از ما تصور می‌کنیم برای داشتن روابطی بهتر، نباید مشکلات خود را با همسرمان در میان بگذاریم. این یک اشتباه بزرگ است و موجب از هم پاشیدن روابط خواهد شد. به طور مثال گاهی اوقات برخی خانم‌ها تصور می‌کنند شوهرشان توجه کافی به آن‌ها نمی‌کند، در این گونه مواقع بهتر است هر چه سریع‌تر این مشکل را با همسرتان در میان بگذارید و به او بگویید که چنین حسی دارید. مطرح کردن این مشکلات بسیار بهتر از ساکت ماندن است. یکی از نتایج مطرح نکردن این مشکلات، به وجود آمدن شک و تردید و سوء ظن است و این بدترین اتفاق ممکن در یک زندگی مشترک می‌تواند باشد.

داشتن بیماری جسمی

علاوه بر عواملی که گفته شد، بیماری نیز چیزی است که تاحدودی تعیین کننده‌ی آینده‌ی زندگی مشترک است. همه‌ی ما مریض می‌شویم، عده‌ای هم جدی‌تر از بقیه دچار بیماری می‌شوند. متاسفانه بیماری‌های جدی جسمی، نقش مهمی در وضعیت زندگی زناشویی دارند. مطالعه‌ای که روی بیش از ۲۷۰۰ ازدواج انجام شد نشان داد این واقعیت تلخ در مورد زنان بسیار جدی و تاثیرگزاز است. در ازدواج‌هایی که زن، دچار بیماری جدی می‌شود ریسک طلاق بالا می‌رود. بر اساس اطلاعات به دست آمده، مثلا زن متاهلی که دچار مشکلات قلبی می‌شود، ۶ درصد بیشتر ممکن است در زندگی زناشویی خود با شکست روبرو شود. اما مرد متاهلی که دچار بیماری مزمنی می‌شود، طبق یافته‌ها، احتمال شکست زندگی مشترکش تحت تاثیر این بیماری قرار نمی‌گیرد.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۲:۲۷ ۱۹ بهمن ۱۳۹۷
یکی دیگه از عواملی که باعث طلاق میشه،قوانینی هست که بجای اینکه خانواده ها پایدار باشند باعث فروپاشی آنها میشه مثل:مهریه،اجرت المثل،شیر بها گرفتن از مرد،نفقه و مهریه دادن به همسر حتی اگر زن استقلال مالی داشته باشه و نبود قانونی که اگه زن استقلال مالی داشته باشه باید در مخارج زندگی مشارکت کنه،این قوانین در شرایط امروز اصلا کاربرد ندارن و باعث میشه بجای پایدار بودن زندگی، زوجین به جان هم دیگه بیفتن پس بهتره این قوانین حذف بشن و حق طلاق ، حضانت فرزند و حق کار کردن بیرون از خانه را به زن هم داد.بطور کلی بهتره حقوق زوجین مساوی باشه
ناشناس
۱۲:۴۷ ۱۹ بهمن ۱۳۹۷
دقیقا،گل گفتی
ناشناس
۱۲:۵۰ ۱۹ بهمن ۱۳۹۷
دقیقا،دورود
ناشناس
۱۴:۵۹ ۱۹ بهمن ۱۳۹۷
خدا از زبونت بشنوه
ناشناس
۱۰:۲۶ ۱۲ بهمن ۱۳۹۷
هيچي مثل تفاهم اخلاقي و دوست داشتن دو طرف داخل زندگي نيست اين دو اگه باشن هيچ وقت به طلاق نميکشه
ماهان
۱۰:۴۴ ۱۲ بهمن ۱۳۹۷
آرزوی خوشبختی برای تمام جوانان دارم
ناشناس
۱۰:۱۲ ۱۲ بهمن ۱۳۹۷
بنظرمن بیشتربدلیل دروغهای قبل ازدواح دوطرفه البته اعتیادنبورکاراین جورچیزها هم باعث میشه دوطرف طلاق بگیرند
علیرضا قربانزاده
۱۰:۰۴ ۱۲ بهمن ۱۳۹۷
زمان قدیم اکثر زوج هایی که نسبت فامیلی نداشتند قبل از ازدواج حتی یک بار هم همدیگر رو ندیده بودند و قاعدتا هیچ شناختی نسبت به هم نداشتند ولی خیلی کم پیش میومد که طلاق بگیرن پس اینکه میگید باید سه سال نامزد باشند هم زیاد درست نیست. از نظر من طلاق ها الان اکثرا بخاطر شرایط جامعه هست.
ناشناس
۱۰:۱۰ ۱۲ بهمن ۱۳۹۷
اون قدیم بود الان الانه،نخبه