منصوری با تشریح ابعاد چگونگی استفاده از ظرفیتهای اتصال به زنجیرههای ارزش منطقهای در دوران تحریم گفت: در این شرایط نیازمند اتصال به بازارهای منطقه هستیم.
وی با بیان اینکه برای اتصال به بازارهای منطقهای محدودیت کمتری وجود دارد و باید از این نوع ظرفیتها استفاده شود، بر تجارت ارزش تاکید کرد و گفت: باید در شرایط فعلی به جای کالا و یا در کنار کالا به تبادل دانش جهانی بپردازیم.
منصوری ضمن یادآوری این نکته که از مشکلات کارآفرینان در داخل کشور به خوبی آگاهی داریم، اظهار امیدواری کرد که نتایج این گردهمایی منجر به تقویت حوزههای کارآفرینانه و خلاقانه شود.
بیشتر بخوانید: مهارت آموختگان کلید اصلی رفع مسائل جاری کشور هستند
در ادامه این گردهمایی رحیم سرهنگی مدیرکل دفتر توسعه کارآفرینی و بهرهوری نیروی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: دوازده سال است که در کشور جشنواره کارآفرینان برتر برگزار میشود که انتخابها طی فرآیندی تخصصی انجام میشود.
سرهنگی ادامه داد: همواره این سوْال مطرح بوده است که پس از شناخت کارآفرینان برتر باید نحوه ارتباط و شبکه سازی این افراد خلاق در پهنههای جغرافیایی متفاوت چگونه باشد و هدف از برگزاری این همایش، هم افزایی، نوآوریها و خلاقیتها است، به نحوی که بتوان سال به سال بر تعداد کارآفرینان موفق در کشور اضافه کرد.
همچنین مهناز امامدادی رئیس دبیرخانه ستاد مشاغل خانگی وزارت کار در این همایش اظهار کرد: علیرغم فعالیتهای گسترده در بخشهای اقتصادی جای خالی اتصال به بازارهای جهانی حس میشود.
وی برگزاری این گردهمایی را اتفاقی نو دانست که به شبکه و تیم سازی افراد توانمند، کمک میکند تا در عرصه تولید و بازار خارجی نیز حرفی برای گفتن داشته باشند و افزود: در شرایط تحریم و روزهای سخت نیز میتوان با تکیه بر توان و قدرت داخلی و مدیریت توانمندیها، سربلند باشیم.
انتهای پیام/