وی مهمترین برنامه ده ساله دوم فضایی ایران را تا سال ۱۴۰۴ تثبیت چرخه کامل فناوری فضایی برشمرد و گفت: سال آینده ماهواره ظفر را به فضا پرتاب می کنیم که از نظر فناوری ۱۰۰ برابر ماهواره امید ارتقاء یافته است.
براری تبدیل اقتدارعلمی به اقتدار اقتصادی در حوزه هوا – فضا را دارای اهمیت فراوان دانست و افزود: باید تلاش کنیم صنعت فضایی نهادینه شده و تاثیر آن در اقتصاد کشور مشاهده شود.
وی مهمترین سرمایه کشور را نیروی انسانی متخصص و نقدینگی دانست و گفت: باید برای مدیریت این دو حوزه تدبیری اندیشیده شود.
رئیس سازمان فضایی کشور سهم فضا را در سبد هزینه خانواردر حال بزرگ شدن ارزیابی و تصریح کرد:در استان خراسان جنوبی برای اصلاح فضای کسب و کار و کاهش هزینه ها می توان از داده های فضایی استفاده کرد که به این منظور داده های فضایی مربوط به چهل سال پیش را آزاده کرده ایم که می تواند مهمترین مبنا برای تصمیم گیری باشد.
وی اظهار امیدواری کرد بتوانیم علاوه بر تثبیت زیرساخت های فضایی سهم خود را در اقتصاد فضا پر رنگ تر کنیم.
براری جوانان استان خراسان جنوبی را خلاق و دارای ایده و فکر نو دانست و تاکید کرد: تاسیس پژوهشکده فضایی در این استان را بررسی خواهیم کرد.
رئیس سازمان فضایی کشور با بیان اینکه تصدی گری دولت را کاهش داده ایم و باید بخش خصوصی را برای ورود به حوزه فضایی ترغیب کنیم، افزود: بستر کار برای بخش خصوصی فراهم شده ولی هنوز نتوانسته ایم مشتری مقتدر و توانمندی جذب کنیم.
گفتنی است: این همایش به مدت دو روز در فردوس ادامه دارد و اساتید و اندیشمندان مختلف در حوز هوا – فضا مقالات علمی خود را ارائه خواهند داد.
انتهای پیام/س
از مسئوولین خواهش میکنم به فکر نیازها و مایحتاج اولیه مردم باشند و بقیش پیشکش..
قیمت مواد غذایی خیلی بحرانی و فزایندست و انگار توی کشور جنگه، همه چیز صفی شده.