اما اظهارات رفیقدوست که ظاهرا به شدت تحت تاثیر جو برنامه زنده تلویزیونی قرار گرفته بود منحصر به همین مساله نبود؛ وی در بخشی دیگر از این برنامه به خودروی لکسوس خود اشاره کرد و دلیل خریداری آن را اینچنین عنوان کرد که: "چون خارج از تهران زیاد میرم باید اونو داشته باشم!!! "؛ اما در این میان نکته حائز اهمیت این است که چرا برخی افراد مسئول و چهره همچون جناب رفیقدوست و سعیدیکیا در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب با چنین اظهارات شاذی سعی در تلخ نمودن کام مردم دارند؟ مردمی که در لحظه لحظههای این چهل سال انقلاب و در تمامی بحرانها و برهههای سرنوشتساز همواره با تمام وجود خود پای کار انقلاب و نظام ایستادهاند.
البته نباید اظهارات ناراحتکننده رفیقدوست و رفیقدوستها را به کل مدیران کشور بسط و تعمیم داد چرا که کم نیستند مدیرانی که با حقوقهایی بسیار کمتر از این مقدار و با تمام وجود در راه اعتلای انقلاب اسلامی و فتح قلل پیشرفت از هیچ تلاشی در این عرصه فروگذار نمیکنند.
در ادامه بخشی از واکنشهای کاربران فضای مجازی در انتقاد به اظهارات اخیرمحسن رفیقدوست را مشاهده میکنید.
انتهای پیام/
مسئله این نیست که شما لکسوس سوار بشی یا پیکان مسئله اینi که اعلام میکنی در سال 73 برا ساخت خونه تو فرمانیه 55 میلیون هزینه کردی بعد رییس بنیاد مستضعفین هم بودی تاییده ساخت خونت رو به گفته خودت در خبرآنلاین مجوز ساختشم از رهبری گرفتین با تورم بانک مرکزی هم اگه حساب کنین 55 میلیون سال 73 اگه بیشتر از 55 میلیارد الان نشه کمتر نمیشه خسته نباشی مستضعف من یارانه میگیرم اگه میخای ش حساب بده برا بنزین ماشینت بریزم به حسابت
رهبرمون تک و تنهاس خدایا کمک اش کن...
خدافرج امام زمان (عج) و برسون !!1
سه میلیون و هشتصد هزار تومن میشه
علی برکت الله.
ضمنا مگر قرار نبود حداکثر حقوق دریافتی هفت برابر حقوق پایه باشد بنابر این اگر حقوق یک پرسنل معمولی یکمیلیون دویصد باشد یک مدیر لایق باید هفت برابرش حقوق بگیرد یعنی هشت میلیون و چهارصد.
به کجا چنین شتابان.
وقتی ارزشو یه کارگر معدن و با اون مقایسه میکنی
این را افراد زمانی می فهمند که به زور آخرین نفس را بالا می آورند. گوری سرد و تاریک و قصه ی
ناتمام پایان .
گاهی آدما فکر می کنند که اگر "او" نباشد دنیا چیزی کم دارد و چرخ روزگار به وجود او می چرخد
غافل از اینکه وقتی او هنوز نبوده هم دنیا می چرخید. حقارت آدما در مقابل چند لحظه ای دنیا
واقعا عجیب است. به چه می نازیم ما؟
به مقام ؟ به ثروت؟ به حکومت؟ به کاخ؟به.......
رییس بنیاد مستضعفین روزی هفتصد هزار تومن + مزایا +اضافه کاری و...صد در صد هم بیت الماله.
عجب عدالتی
هر چه گناه بخاطر بی پولی .فقر .دزدی .فحشا وووو همش به گردن حقوق بگیر های نجومی است و بس
جالا هر کس که میخواهد باشند .همه این اختلاس ها بخاطر عدم شفافیت است و بس
می توانیم سرمایه دارباشیم و درکنار آن دست گیر دیگران باشیم مرد باشیم واز هرگون کمکی نسبت به ضعفا دریغ نکنیم مرام مولایمان حضرت علی علیه سلام
فرصت طلب برای چکار بزرگی این حقوق را گرفتی
صبحانه هم که در ادره مجانی میخورید
هر کسی دور و بر خودش رو میبینه.
ما هم اتوبوس خط واحد.
همه مبارزه با فساد یک شعار بیش نیست
وای بر من اگر حریم تو پیش چشم من شکسته شود.
به فرموده امام علی (ع) در زمان جنگ جمل
که معیار سنجش شما برای راه حق و باطل افراد نباشد که اگر باشد با انحراف افراد حق و باطل خود را گم خواهید کرد بلکه حق و باطل باید معیار شناسایی افراد و سنگ محک انها باشد.
در این مورد نیز اشکال در خط انقلاب و خدمت به مردم نیست که اگر خدوم شود اقای رفیق دوست سایر افراد جامعه خدمتی به جامعه نمی کنند بلکه همگی تعریف خادم ملت را می دانیم حالا باید دید که آیا امثال این آقا که الان هم کم نیست حقیقتا جز خادمان ملت هستند یا کارگران و ... .
قانون شفافیت حقوق مدیران و کارکنان دولت رو اجرا نمیکنید.دولت باید این قانون رو تا پایان سال ۹۶ اجرا میکرد کجان نمایندگان مجلس که بر حسن اجرای قانون نظارت کنند. آخه این چه وضعیه برامون درست کردن
#شفافیت حقوق مدیران
#شفافیت آرای نمایندگان
#شفافیت
#ماده۲۹
قبلا" چی بودن الان چی شدن!!!!!