سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بنابر اعلام مرکز آمار:

هزینه تولید مرغ ۷۰.۲۸ درصد گران شد

شاخص کل قيمت توليدكننده محصولات مرغداری‌های صنعتی در پاییز امسال ٣٢.٧١ درصد نسبت به فصل قبل افزایش یافته است.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از مرکز آمار ایران، گروه مرغ و تخم مرغ به ترتیب با افزایش ٣٩,٥٦ و ١٨.٢٤ درصدی، افزایش ٣٢.٧١ درصدی شاخص نسبت به فصل قبل را رقم زده اند.

همچنین گروه مرغ و تخم مرغ به ترتیب با ٩٠.٤٢ و ٣٦.٣١ درصد افزایش، موجب افزایش ٧٠.٢٨ درصدی شاخص نسبت به فصل مشابه سال قبل شده‌اند.

شاخص کل قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور در پاییز سال ١٣٩٧ به عدد ٤٧٠,٥٤ رسید که ٣٢.٧١ درصد نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) افزایش و ٧٠.٢٨ درصد نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه)، افزایش داشته است.

گروه مرغ و تخم مرغ به ترتیب با افزایش ٣٩.٥٦ و ١٨.٢٤ درصدی، افزایش ٣٢.٧١  درصدی شاخص نسبت به فصل قبل را رقم زد‌ه اند.

همچنین گروه مرغ و تخم مرغ به ترتیب با ٩٠.٤٢ و ٣٦.٣١ درصد افزایش، موجب افزایش ٧٠.٢٨ درصدی شاخص نسبت به فصل مشابه سال قبل شده‌­اند. درصد تغییر شاخص در چهار فصل منتهی به پاییز ١٣٩٧ نسبت به چهار فصل منتهی به پاییز ١٣٩٦، معادل ٣٣.١٩ درصد (تورم سالانه) بوده است.

بررسی شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور در پاییز ١٣٩٧ نشان می­ دهد که تمام استان های کشور استان های نسبت به فصل قبل با افزایش روبه رو بوده و بیشترین میزان افزایش به ترتیب مربوط به استان های گیلان و چهار محال و بختیاری با ١١٦,٣٢ و ٩٩.٦٦ درصد است. همچنین تمام استان های کشور نسبت به فصل مشابه سال قبل افزایش داشته‌­اند، به طوری که استان گیلان با ٢٧٢.٢٥ درصد افزایش، بیشترین افزایش قیمت را نسبت به فصل مشابه سال قبل تجربه کرده است.

در پاییز ١٣٩٧ شاخص گروه مرغ به ٥٢٥,٧٨ واحد رسیده که نسبت به فصل قبل ٣٩.٥٦ درصد افزایش و نسبت به فصل مشابه سال قبل ٩٠.٤٢ درصد افزایش یافته است. همه اقلام این گروه شامل پولت، مرغ گوشتی و جوجه یکروزه به ترتیب ٣١.٩٦، ١٦.٥٩ و ١٢٣.٠٠ درصد نسبت به فصل قبل افزایش داشته ­اند. همچنین پولت و مرغ گوشتی و جوجه یکروزه به ترتیب ٧٩.٤٩ ،٥٣.٩٤ و ٢٤٦.٠٥ درصد افزایش نسبت به فصل مشابه سال قبل داشته اند.

در پاییز ١٣٩٧ شاخص گروه تخم مرغ به ٣٥٦,٥٧ واحد رسیده که نسبت به فصل قبل ١٨.٢٤ درصد افزایش و نسبت به فصل مشابه سال قبل ٣٦.٣١ درصد افزایش یافته است. در این گروه تخم مرغ نطفه­‌دار و تخم مرغ خوراکی به ترتیب ٢٩.٢٨ و ٩.٣٠ درصد نسبت به فصل قبل افزایش نشان می دهد. همچنین اقلام مذکور نسب به فصل مشابه سال قبل به ترتیب ٤٢.٩٩، ٣٠.٤٨ درصد افزایش داشته است. 

این گروه شامل کود بوده، در پاییز ١٣٩٧ شاخص کود به ٩٥٩,٩٧ واحد رسیده که نسبت به فصل قبل ١٤.١٩ درصد افزایش و نسبت به فصل مشابه سال قبل ٨.٣٧ درصد افزایش یافته است.

انتهای پیام/

افزایش تولید در تمامی استان ها نسبت به سال قبل

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.