سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

با همت محققان ایرانی؛

استارت‌آپ ایرانی برترین نقشه یاب جهان شد

فیروز آبادی گفت: توانسته‌ایم برترین نقشه‌یاب جهان در حوزه حمل ونقل طراحی کنیم.

 به گزارش خبرنگار  حوزه فن‌آوری‌ گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدرضا فیروز آبادی مدیر عامل اجرایی سامانه نمایاب در همایش رونمایی از این سامانه با اشاره به بحث ژئوکودینگ اظهار کرد: ژئوکودینگ بحث علمی است که توانسته در حوزه کسب و کارهای آنلاین انقلابی به وجود آورد و یکی از مهمترین کاربردهای آن برنامه‌ریزی دقیق برای محل‌های پر رفت‌و‌آمد است.

مدیر عامل اجرایی سامانه نمایاب با بیان اینکه متاسفانه به دلیل برخی از تحلیل‌های نادرست مکانی نرم‌افزارهای حمل ونقل نمی‌توانند کار خود را به درستی انجام دهند، گفت: ما توانسته‌ایم به کمک داده‌های دقیق خود کار مکان‌یابی را به درستی پیش ببریم و اکنون اداره پست، نیروی انتظامی و استارت‌آپ‌های حمل ونقل می‌توانند از آن استفاده کنند.

وی با بیان اینکه عملکرد این نقشه ایرانی از  برنامه‌های خارجی نمونه خود بسیار بهتر است تصریح کرد: با افتخار می‌گویم که در جهان اول هستیم و توانسته‌ایم برترین برنامه را در زمینه ژئوکودینگ طراحی کنیم و قدرتمند‌ترین نقشه‌یاب جهانی است و از نمونه‌های خارجی خود چندین قدم جلوتر است.

فیروز آبادی درباره افرادی که این سامانه را طراحی کرده‌اند گفت: طراحی سامانه حاصل تلاش گروه صد نفری است و پس از سه بار حمله به این سامانه نتوانستند بازهم با آن مقابله کنند.چ

تا پایان سال شهرهای کشور تحت پوشش سامانه در می‌آیند

مدیر عامل اجرایی سامانه نمایاب درباره پوشش این سامانه در سطح کشور اظهار کرد: تا پایان سال یک صد شهر دیگر به تعداد شهرهایی که تحت پوشش این سامانه هستند اضافه می‌شود و در حال حاضر نقشه آنلاین ترافیک شهری فقط در تهران قابل رویت است و اما به دنبال این هستیم تا این قابلیت را در تمام سطح کشور ایجاد کنیم.

همچنین در ادامه این مراسم محمد زرنوخی مدیر عامل صندوق توسعه تکنولوژی اظهار کرد: این سامانه پلت‌ فرمی آماده، برای استارت‌آپ‌های ایران است و می‌تواند به آنها در انجام  کارهایشان کمک کنند.

مدیر عامل صندوق توسعه تکنولوژی ایران با بیان اینکه سامانه نمایاب به حمل ونقل کشور کمک بسزایی می‌کند، گفت: به کمک این سامانه می‌توان به راحتی هر چه تمام‌تر در حوزه حمل ونقل کارهای خود را انجام داد و در شرایط تحریم استفاده از نقشه‌های خارجی با مشکل روبرو می‌شوند و به کمک این سامانه دیگر نیاز به نسخه‌های خارجی نخواهیم داشت.

وی درباره چگونگی تولید این سامانه اظهار کرد: این سامانه با حمایت صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه شریف انجام شده است و تیم فنی و اجرایی با استعدادی در این کار حضور داشته‌اند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.