سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس جهاد دانشگاهی:

سیاسیون به تعیین مصالح دانش بنیان توجه ندارند/ تقسیم کار درستی برای گردش کار از تولید علم تا ثروت انجام نشده است

طیبی گفت: سیاسیون چپ و راست کشور باید برای پیشبرد اهداف دانش‌بنیان کاری کنند.
 
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، حمیدرضا طیبی رئیس جهاد دانشگاهی در مراسم چهل و نهمین گردهمایی معاونان پژوهشی جهاد دانشگاهی با اشاره به توسعه پایدار اظهار کرد: توسعه پایدار زمانی اتفاق می‌افتد که بتوانیم انسان توسعه یافته و انسان متکی به خرد و دانایی تربیت کنیم.

رئیس جهاد دانشگاهی با اشاره به ضرورت‌های توسعه پایدار گفت: توسعه پایدار به معنای تأمین نیازهای نسل امروز بدون به خطر انداختن نیازهای نسل فرداست.

وی ادامه داد: نیازهای نسل امروز و فردا برای داشتن زندگی سعادت‌مندانه در دنیا و آخرت اهمیت دارد، همچنین داشتن رفاه همراه با کرامت، اخلاق و آزادی از جمله نیازهای مهم نسل آینده است.

طیبی با بیان اینکه انسان توسعه یافته در توسعه فرهنگی، علمی، فناورانه، سیاسی و اجتماعی به درستی رشد پیدا کرده است، اظهار کرد: اگر بتوانیم انسانی با این ویژگی‌ها را تربیت کنیم یعنی مسائل ملی بر مسائل شخصی و حزبی اولویت پیدا کرده است و آن وقت می‌توانیم روی مسائل ملی کشور در راستای رسیدن به پیشرفت و آبادانی به توافق برسیم.

بر پایه جهاد دانشگاهی برپایه سه عامل مهم توسعه

وی با اشاره به تشکیل جهاد دانشگاهی اظهار کرد: جهاد دانشگاهی در شانزدهم مرداد سال ۵۹ تشکیل شد و سه موضوع توسعه فرهنگی، توسعه علمی و توسعه فناورانه را جزو الگو‌های موفق خود قرار داد.

رئیس جهاد دانشگاهی ادامه داد: در حوزه‌های مختلف فرهنگی، علمی و فناورانه به موفقیت‌های خوبی دست یافته‌ایم و الگو‌های مناسب علمی در حوزه‌های پزشکی، فنی و مهندسی، کشاورزی  و علوم انسانی ایجاد شده‌اند.

طیبی با اشاره به سند جهاد دانشگاهی تا افق ۱۴۰۴ گفت: تلاش می‌کنیم تا جهاد را به نهادی کارآمد و موفق در کشور تبدیل کنیم و تا افق ۱۴۰۴ و در بازه‌های زمانی سه ساله برنامه‌های توسعه‌ای طراحی می‌شود.

تدوین برنامه ششم توسعه جهاد دانشگاهی برای پیشبرد فعالیت‌های علمی

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی همزمان با شروع برنامه ششم توسعه، برنامه‌های فرهنگی، علمی و اجتماعی را در دستور کار داشته است، اظهار کرد: هم زمان با شروع برنامه ششم توسعه فعالیت‌های عمرانی و علمی جهاد دانشگاهی هم آغاز شده و هدف از اجرای برنامه ششم توسعه جهاد دانشگاهی داشتن فعالیت‌های شاخص توسط واحد‌های این مرکز است.

رئیس جهاد دانشگاهی ادامه داد: تدوین و تصویب سند نقش جهاد دانشگاهی در اجرای نقشه جامعه علمی کشور به توصیه مقام معظم رهبری و در شورای راهبری نقشه جامعه علمی با هدف توسعه فعالیت‌های عمرانی بوده است.

طیبی درباره مشکلاتی که جهاد دانشگاهی با آن مواجه است، گفت: اکنون اراده لازم برای پیشرفت و تعیین مصالح ملی کشور در حوزه دانش‌بنیان میان سیاسیون کشور شکل نگرفته است و در نتیجه شکل نگرفتن همین اراده ساختار نظام ملی، علم، فناوری و نوآوری ما از کارایی مناسبی برخوردار نیست و در زمینه تقسیم کار و حرکت در مدار علمی ما بسیار کند عمل می‌کنیم.

اهمیت وفاق ملی میان سیاسیون چپ و راست بر اساس مصالح ملی

وی با اشاره به پیشرفت حوزه اقتصاد دانش بنیان گفت: شکل‌گیری وفاق ملی میان سیاسیون چپ و راست بر اساس مصالح ملی اهمیت بسیاری دارد و محقق نشدن این موضوع تبعات بسیاری را برای کشور خواهد داشت.

رئیس جهاد دانشگاهی با بیان اینکه تدوین دو برنامه ۵ ساله دانش بنیان و اصلاح نظام ملی علم اهمیت بسیاری دارد، گفت: تدوین دو برنامه ۵ ساله و تفکیک مسئولیت کلیه اجزای نظام ملی علم برای محقق شدن آن در پیشبرد اهداف ضرورت بسیاری دارد.

طیبی یادآوری کرد: رفع تحریم‌ها با هدف آسان شدن دسترسی به مواد اولیه و قطعات برای گسترش ارتباطات بانکی و  پیشرفت کشور اهمیت بسزایی دارد و باید بدانیم که از این برنامه در راستای افزایش واردات بهره نبریم.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.