برخی از عارضههای خود ایمنی فقط به یک عضو از بدن حمله میکند به طور مثال در دیابت نوع یک به پانکراس و در بیماری لوپوس تمام بدن را درگیر میکند و چشم هم از عوارض بیماری های خود ایمنی در امان نیست؛ به عنوان مثال خشکی چشم در افراد نشان دهنده بروز بیماری خود ایمنی است؛در این عارضه غددی که اشک و بزاق ترشح میکند دچار آسیب میشود.
به طور عادی سیستم ایمنی میتواند تفاوت سلولهای خارجی را از سلولهای بدن تشخیص بدهد و متاسفانه در عارضه خود ایمنی سیستم ایمنی بخشی از بدن مانند پوست یا مفصلها را به عنوان عنصر خارجی به اشتباه گرفته و در این زمان پروتئینی به نام اتوآنتی بادی به سلولهای سالم حمله میکند.
زردی چشم هم عارضه دیگری است که به دلیل بروز اختلالات کبدی نمود پیدا میکند؛به همین دلیل اگر چشم افراد به این رنگ تغییر پیدا کرد باید سریعاً به پزشک مراجعه کنند.
اگر چشم افراد سرخ رنگ و اشکبار باشد این مسئله نشان دهنده بروز حساسیت و آلرژی است و به سادگی به وسیله متخصص این بیماری به طور کامل از بین میرود همچنین اگر چشم افراد دچار التهاب و تاری شود بنابر دستور پزشک میتواند از یک رژیم غذایی مناسب یا مکملهای غذایی مفید استفاده کرد.
تغییر دید رنگی ممکن است بر اثر بروز عارضه آب مروارید زودرس یا دیگر مشکلات چشمی مانند عیوب انکساری یا نزدیکبینی چشم باشد.
انتهای پیام/