حناچی تصریح کرد: در دوره معاصر در شهر تهران بیشتر به دنبال تخریب و بازسازی بودیم تا اینکه بهسازی و نوسازی را انجام دهیم.
وی با بیان اینکه زیبایی حق مردم است، افزود: در ابتدا نیاز داریم که زیبایی را بشناسیم، سپس بهسازی و نوسازی را گسترش دهیم.
شهردار پایتخت با اشاره به اینکه در پایشهای بصری در قانون شهرداری موادی را در حال بررسی داریم، بیان کرد: ما برای زیباسازی شهری نیازمند قوانین خاصی هستیم که دارای پشتوانه حقوقی باشند.
وی در خصوص تصویب و اجرای قانون ۶۰ به ۴۰ در گذشته، گفت: ما نمیدانیم که این قانون از کجا آمده است، هیچ مطالعه صحیح و جدی پیدا نمیشود که بگوید ضابطه ۶۰ به ۴۰ از کجا آمده و بر چه اساس به تصویب رسیده است.
بیشتر بخوانید: شیشهای یا آجری بودن نمای ساختمانها مهم نیست/ ضرورت ایمنی و استفاده از تجهیزات مناسب در ساخت و سازها
حناچی اضافه کرد: اگر شاهد فرونشستی در شهر تهران هستیم، به دلیل برداشت بی رویه از ذخایر زیرزمینی بوده است.
وی در رابطه با برگزاری مسابقات و ایجاد رقابت حرفهای در راستای زیباسازی شهری بین تمام معماران، گفت: اخیرا در جایزه آقاخان نیز کلی طرح برگزیده انتخاب شد که یک حرکت مثبت و روبه جلو است.
شهردار تهران با بیان اینکه چرا نمای رومی در بین مردم طرفدار پیدا کرده، اما نماهای باستان گسترش نیافته است، اعلام کرد: این موضوع رقابت فرهنگی را نشان میدهد. در بحث ساخت سازه و نما عقبه خود را رها کردهایم و در این مورد نیز هنرمندان ما در بحث ساخت و نما کم کاری کردهاند.
وی افزود: ما در بحث سلیقهها کار نکردیم و باید در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهیم و به سمت آسیب شناسی حرکت کنیم.
شهردار تهران گفت: شهرداری ۵۰ میلیارد تومان تعهد دارد که باید آنها را انجام دهد.
در پایان شهردار تهران با نوشتن یادداشتی بر روی تابلو کمپین نما و امضا آن به عنوان اولین عضو به این کمپین پیوست.
انتهای پیام/