وی افزود: نفرات شرکت کننده ۱۹ بهمن در تبریز حاضر میشوند و ۲۰ بهمن مسابقات رسماً در تبریز استارت میخورد. سپس خودروها از مسیر کوههای ورزقان به سمت کلیبر میروند. شرکت کنندگان همان شب را در کلیبر استراحت خواهند کرد و روز بعدی مراسم اختتامیه در ورزقان برگزار میشود.
رئیس هیئت اتومبیلرانی و موتورسواری تبریز خاطرنشان کرد: مسابقات سافاری در سالهای گذشته به صورت غیر رسمی در ایران برگزار میشد، اما اخیراً کمیته سافاری در فدراسیون تشکیل یافته است.
امیرخیزی به تشریح برنامههای هیئت اتومبیلرانی و موتورسواری آذربایجان شرقی برای میزبانی از راند اول مسابقات سافاری پرداخت و یادآور شد: انشاءالله میخواهیم در آینده سالی یک بار میزبان این مسابقات باشیم. سعی میکنیم در آینده هم در جهت معرفی زیباییهای منطقه ارسباران، میزبانی راند اول را هم برعهده بگیریم. ما این موضوع را در تقویم ورزشیمان هم ثبت میکنیم.
البته برگزاری مسابقات در برف و در مناطق کوهستانی یکی از جذابیتهای راند چهارم به شمار میرود.
وی با بیان اینکه «هیئت اتومبیلرانی آذربایجان شرقی برای میزبانی شایسته از مسابقات مختلف همه تلاش خود را به کار میگیرد»، ادامه داد: ما همیشه سعی کردیم که در تبریز مسابقات را به بهترین شکل ممکن برگزار کنیم و اجازه ندهیم که مشکلی در این زمینه به وجود بیاید. مسابقاتی که هیئت اتومبیلرانی و موتورسواری آذربایجان شرقی برگزار کرده، همیشه جزو بهترینها بودند و شرکت کندگان همیشه از آن راضی بودند.
رئیس هیئت اتومبیلرانی و موتورسواری تبریز تصریح کرد: تبریز شهر اولینهاست و به همین خاطر ما هم باید با توجه به جایگاه این شهر همیشه بتوانیم مسابقات را به بهترین شکل ممکن برگزار کنیم.
امیرخیزی درباره جوایز نفرات شرکت کننده در مسابقات اتومبیلرانی دو دیفرانسیل سافاری قهرمانی کشور گفت: باید از باشگاه مس سونگون ورزقان تشکر کنیم که حامی این مسابقات شده است. با همکاری این باشگاه جوایز نفیسی در حدود ۲۰ میلیون تومان برای شرکت کنندگان در نظر گرفتهایم.
انتهای پیام/ش