وی، ایجاد کافه آفرینی در کشور را ابتکاری خوب از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دانست و افزود: اگر تاریخچه کافههای کارآفرینی را بررسی کنیم مشاهده خواهیم کرد که بویژه در غرب پیشینه قوی دارد و باعث کارآفرینی و خلق ایدههای بدیع شده و ما به دنبال این هستیم که این مکان به محلی برای تجمع کارآفرینان و سرمایه گذاران و تعامل و همفکری آنها در جهت رونق کار آفرینی و کسب و کارهای جدید در استان فارس تبدیل شود.
ظهیرامامی ادامه داد: کافه کار افرینی محلی است که کارافرینان در یک فضای صمیمی با دیگر کار آفرینان، سرمایه گذاران، مسئولان، دانشجویان، و مخترعین و استار تاپها و شتاب دهندهها به گفتگو میپردازند و ایدههای خود را به سمت عملیاتی شدن پیش میبرند.
وی اظهار داشت: این کافه همچنین به خلق پردازش و پرورش ایدههای بدیع و خلاقانه در فضایی صمیمی در جهت انواع کارآفرینیها اقدام میکنند.
ظهیر امامی با اشاره به راه اندازی ۱۱ کارگروه تخصصی در حوزههای مختلف کارآفرینی در استان گفت: این کارگروهها که در حوزههایی همچون صنعت، معدن، هنر و صنایع دستی، گردشگری و سرمایه گذاری، بوم گردی، برق و انرژیهای تجدید پذیر، آموزش و مشاوره ایجاد شده اقدام به شناسایی موانع کسب و کار در هر یک از این حوزهها کرده و در نهایت، حذف یا اصلاح این موانع به تصویب کارگروه اشتغال استان خواهد رسید.
وی در ارتباط با زمانبندی فعالیت کافه کار آفرینی هم، تصریح کرد: هر هفته متعلق به یک کارگروه تخصصی است و جلسات رسمی با حضور مسئولان عالی رتبه استان و کشور برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/ف