وی ادامه داد: معیارهای زیادی برای تعیین سطح بهداشت مواد غذایی و دریافت گواهینامههای بهداشتی توسط فروشندگان این اقلام وجود دارد؛ تمامی مواد مضر مثل مواد میکروبی و غیره در آزمایشگاه ها بررسی میشوند تا بهداشتی بودن یا غیر بهداشتی بودن محصول را تعیین کنند.
عبادی آذر فرد بیان کرد: توزیع و نگهداری ترشیجات و شورها در ظروف پلاستیکی دلیل بر آلوده بودن یا مضر بودن آنها نیست؛ تعیین سلامت موادی غذایی نیاز به بررسی و انجام فرایندهای آزمایشگاهی دارد و کسانی که مجوزهای مربوطه را دریافت کرده اند این آزمایشها را انجام داده و جواب آن حاکی از سلامت بودن محصولات داشته است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران بیان کرد: ترشیجات فلهای چه در ظروف پلاستیکی باشند و چه در ظرفهای شیشهای ممکن است سالم یا ناسالم باشد؛ نوع ظرف استفاده شده برای نگهداری یا فروش آنها در سلامت این مواد غذایی تاثیر چندانی ندارد؛ اما به طور کلی بهتر است برای خرید مواد غذایی بسته بندی نشده مراکز معتبر را انتخاب شوند تا مشتری از سلامت مواد غذایی اطمینان داشته باشد.
انتهای پیام/
با توجه به مرتبط بودن رشته تحصیلی بنده با موضوع ظروف شیشه ای و سرامیکی، به استحضار جناب آقای فرید عبادی آذر فرد و همه مردم شریف ایران میرساند که کوزه ها و سایر ظروفی که در مراکز عضه ترشی های سنتی و لبنیات سنتی مورد استفاده قرار می گیرد، به علت داشتن سرب در لعاب های مصرفی بسیار خطرساز بوده و لازم است که واحدهای نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی از مورد استفاده قرار گرفتن این نوع از ظروف به شدت جلوگیری نمایند.
با تشکر و تقدیم احترام