هیأت وزیران به دستگاههای اجرایی، نیروهای مسلح، نیروی انتظامی و قوه قضاییه و سایر دستگاههای اجرایی مشمول قوانین خاص اجازه داد به کارمندان خود (اعم از رسمی، ثابت، پیمانی، خرید خدمت، قراردادی و موقت) اعضای هیأت علمی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی و تحقیقاتی و قضات که بطور تمام وقت اشتغال به کار دارند، مبلغ ۱۰ میلیون ریال به نسبت مدت خدمت تمام وقت در سال ۱۳۹۷ به عنوان پاداش آخر سال (عیدی) در بهمن ماه سال جاری از محل بودجه مصوب دستگاههای اجرایی پرداخت نمایند.
پرداخت پاداش آخر سال (عیدی) به کارکنان خرید خدمت، قراردادی و موقت به نسبت خدمات تمام وقت آنان در سال ۱۳۹۷ بوده و در هر حال میزان عیدی اینگونه افراد از ۵۰ درصد رقم مذکور کمتر نخواهد بود.
علاوه بر این، میزان پرداخت پاداش آخر سال (عیدی) بازنشستگان، مستمری بگیران، حقوق وظیفه از کارافتادگی، حقوق وظیفه وراث مستخدمین متوفای مشمول صندوقهای بازنشستگی کشوری، سارمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح و سایر صندوقهای بازنشستگی و نیز شهدا و جانبازان از کار افتاده کلی نیز به مبلغ ثابت ده میلیون ریال حسب مورد از محل بودجه مصوب صندوق بازنشستگی یا دستگاه اجرایی ذیربط قابل پرداخت است.
لازم به ذکر است خدمت نیمه وقت بانوان از لحاظ اجرای این تصویبنامه، تمام وقت محسوب میشود و معلمان حقالتدریس نیز نسبت به ساعات تدریس مشمول این تصویبنامه خواهند بود.
شرکتهای دولتی موظفند از پرداخت هر نوع مبلغی تحت عنوان عیدی یا عناوین مشابه علاوه بر مبلغ مذکور به مدیران و اعضای هیأت مدیره خودداری نمایند و سازمان حسابرسی یا حسابرسان قانونی شرکتها مکلفند نظارت لازم در این خصوص اعمال نمایند.
آغاز بررسی لایحه شفافیت
بررسی لایحه شفافیت در هیأت دولت آغاز شد. این لایحه با اهدافی همچون ارتقای اعتماد عمومی و افزایش سلامت نظام اداری و مقابله با فساد، ارتقای سطح شفافیت و حمایت و تقویت آن، شفافیت در تمامی حوزه ها، اتخاذ تدابیر پیشگیرانه و ایجاد ظرفیت پاسخگویی و نیز تحقق اقتصاد سالم و پویا تهیه شده است.
لایحه مذکور اکثر حوزههای امور عمومی اعم از اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی را به صورت یکپارچه در برمی گیرد. رویکرد پیشگیرانه و تأکید بر جنبههای اعلامی موضوع، پیش بینی احکام یکپارچه و واحد برای تمامی اشخاص مشمول و تأکید بر ابعاد فرهنگی شفافیت (به دور از چارچوبهای تنگ و خشک حقوقی یا قضایی)، از مهمترین ویژگیهای این لایحه هستند.
تصویب آیین نامه اجرایی قانون الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون لغو ضرورت تصدیق رسمی اسناد دولتی بیگانه
هیأت وزیران در ادامه، آیین نامه اجرایی قانون الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون لغو ضرورت تصدیق رسمی اسناد دولتی بیگانه (آپوستیل) را به تصویب رساند.
دولت این تصمیم را با توجه به ضرورت لازم الاجرا شدن کنوانسیون، یکسان سازی شکلی تایید تمامی اسناد در قالب صدور برگ نمونه تاییدیه، حصول اطمینان از اصالت و اعتبار اسناد رسمی و بالا بردن امنیت اصالت آنها و تسریع در تأیید اسناد از طریق فرآیند مبتنی بر کنوانسیون اتخاذ کرد.
از جمله مزایای الحاق به کنوانسیون مذکور میتوان به روان سازی و کوتاه کردن روند تأیید و اعتباربخشی به اسناد رسمی، فراهم آوردن مکانیسمی برای شناسایی و تشخیص ساده هرگونه جعل، صرفهجویی در وقت و هزینههای مترتب بر تصدیق اسناد و جذب سرمایه گذاری خارجی و جلوگیری از خروج ارز از کشور اشاره کرد.
آیین نامه یاد شده شامل اسناد مشمول آیین نامه، نحوه تأیید و پذیرش اسناد بیگانه در کشور، چگونگی تأیید اسناد داخلی و سایر مقررات مربوط میباشد.
تصویب یکی از آیین نامههای اجرایی قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه کشور
هیأت دولت همچنین آیین نامه چگونگی ایجاد واحدها و شعب آموزش عالی با مشارکت دانشگاههای معتبر بین المللی و دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی و فنی و حرفهای و دانشگاه جامع علمی- کاربردی در داخل کشور در چارچوب سیاستهای شورای عالی انقلاب فرهنگی و نحوه سرمایه گذاری مشترک، تسهیل تعاملات ارزی و تردد اعضای هیأت علمی و دانشجویان، آیین نامه اجرایی موضوع این بند را به تصویب رسانید.
این آیین نامه برای دستیابی به اهداف زیر تدوین شده است:
الف- حرکت در مرزهای دانش و تبادل نظاممند دانش نوین
ب- ارتقاء سطح عملکرد کیفی مؤسسه
پ- توسعه خلاقیت و نوآوری در کشور با بهره گیری از ظرفیتهای بین المللی
ت- قرار گرفتن مؤسسه در چرخه بین المللی تبادل دانش و اثرگذاری بر آن
ث- گسترش دیپلماسی علمی و فناوری
ج- اجرای تمهیدات لازم برای گردش نخبگان
تصویب یکی دیگر از آیین نامه اجرایی قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه
هیأت وزیران در ادامه کلیه شرکتهای دولتی و نهادهای عمومی غیردولتی و شرکتهای وابسته و تابعه به استثنای صندوقهای بیمه و بازنشستگی را موظف نمود به منظور حمایت از پژوهشهای مسأله محور و تجاری سازی پژوهش و نوآوری، معادل حداقل سه درصد از سود قابل تقسیم سال قبل خود را برای مصرف در امور تحقیقاتی و توسعه فناوری در بودجه سالانه، زیر نظر شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری منظور نمایند. در این راستا هیأت دولت آیین نامه اجرایی این بند را تصویب نمود.
انتهای پیام/
نباید منتظر شغل دولتی بود یا هرچیزی
باید بلد باشی بدون کار با عقل پول کسب کنی
مثلا من با یه خرید و فروش ساده سود کردم
توو ارزونی زمین خریدم اونو ۴برابر گرونتر ۳سال بعدش فروختم و تونستم یه آپارتمان بخرم سودم هم ازین کار ۸۰ ملیون بود
چند وقت بعد ۱۰ م طلا خریدم فروختم ۳۰ م اینجا هم ۲۰ م سود کردم
درآمد سخت نیست باید یه خورده عاقل باشین و سر از حساب کتاب دربیارین منتظر این چندرغاز پولا هم نباشین
فقط خرید و فروش
ماشین حتی تصادفی که بدین صافکاری بعد بفروشین طلا خونه زمین ......
با این تورم واقعا حقوق پایین ترین کارمند نباید زیر 5 میل باشه
الان یه بنده خدایی اونور ماهی 4.000 یورو درامد داره میشه ماهی حدود 60میلیون... بعد ما هم مهندس و ... دقیقا یک بیستم داریم!!!
تبعیض بین کارمندان شرکت نفت و اب و برق و مخابرات و بانک، با بقیه ی کارمندان مثل فرهنگیان و نظامیان که مظلوم ترین اقشار کارمندند
ی سوال پیش میاد آیا خود آقایون هم همین مبلغ را دریافت میکنند البته شاید ولی در کنارش کارانه و یارانه و پاداش پایان سال
یکینبودبهاینبندهخدابگه...پارسالبااینپول۲۰کیلوگوشتمیخریدیم.الانفقط۶کیلوگوشتمیشهخرید.
کسی دیگه به بچه آوردن فکرنمیکنه
رشد جمعیت کشوربزودی منفی میشود
کسی هشدارهم نمیدهد!
پسته میشه خرید.
اجیل شب عید میوه شب عید
سوال اینجاست آیا عیدی خودتان هم همین مقدار است؟
لطفا مسئولین پیگیری کنند
اون برنج کاری که یک میلیارد برنج فروخت
حسرت این یک میلیون پاداش را دارد
متاسفم!
اینو که میبینم خنده م میگیره از شغلای دولتی با چندرغاز پول و مثلا عیدی ۱ ملیونی توو بوق و کرنا
ملت پاشین آستین بالا بزنین بشین کشاورز که خوب سود تووشه
فقط خواستم راهنمایی کرده باشم البته...
اند تازه اگر به دام دلال نیفتاده باشند !
خدایا کی این دولت گرونی تموم میشه. میوه و شیرینی واسه خودمونم به زور میتونیم بخریم. آجیل که دیگه به خوابمونم نمیاد.