وی ادامه داد:، اما متاسفانه شاهدیم که امروز به جای دستگیری از یکدیگر مانعی ایجاد کرده ایم که باعث ضربه زدن به اقتصاد داخلی شده، ضربههایی که از تحریمها نیز کاریتر بوده و مشکلات زیادی را ایجاد کرده است.
الفت با انتقاد از اینکه در کشور حرمت زیادی برای تولید ثروت قائل نیستیم، گفت: زمانی که نهایت احترام و تکریم را برای سرمایه گذار قائل شدیم و حمایتهای لازم و قانونی از آنها بعمل آمد میتوانیم بگوئیم که حرمت دار تولید ثروت هستیم.
معاون اجتماعی قوه قضائیه تصریح کرد: جلساتی که برای رفع مشکلات اقتصادی و کمک به واحدهای تولیدی برگزار میشود بسیار مهم و اثربخش است، در این راستا نیز همه مسئولان و مدیران از دستگاه قضائی گرفته تا سایر ادارات و ارگانها موظف به حضور در این جلسات هستند.
وی همچنین با مهم ارزیابی کردن نقش بانکها در تسهیل گری کار واحدهای تولیدی افزود: حمایت و پشتیبانی آنها از بنگاههای اقتصادی امری ضروری و لازم است بخصوص در شرایط فعلی که باید به رونق و افزایش تولیدات آنها کمک کرد.
الفت با بیان اینکه در دوران پیروزی انقلاب همواره سعی در انجام عملیات بانکی بدون ربا بوده است، گفت: متاسفانه سیستم ربوی بانکها نه تنها بهبود نیافت بلکه به بدترین شکل هم تثبیت شد.
این مقام عالی رتبه در قوه قضائیه با اشاره به تائید مراجع تقلید بر اصلاح سیستم بانکی کشور، ابراز امیدواری کرد شاهد این اتفاق باشیم و واحدهای تولیدی با کمک بانکها بتوانند بر تولیدات خود بیفزایند.
وی همچنین با بیان اینکه دستگاه قضائی نیز همواره از سرمایه گذاری مشروع حمایت و خود را موظف دانسته از واحدهای تولیدی دفاع کند، گفت: چند وظیفه برای بهبود کسب و کار در قوه قضائیه تعریف شده که حتما آنها را با جدیت پیگیری خواهیم کرد.
الفت در پایان با اشاره به راه اندازی مجتمع قضایی ویژه دعاوی اقتصادی در کرمانشاه، این کار قدم مهمی برای فعالان بخش اقتصادی برشمرد و گفت: راه اندازی این مرکز، مصداق بارز یک دادگاه تخصصی است که میتواند حامی فعالان این بخش باشد.
انتهای پیام/ز