سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چطور در وعده صبحانه سطح تری گلیسیرید را کاهش دهیم؟

در این مطلب ۵ کلید شگفت انگیز برای کاهش سطح تری گلیسیرید در وعده صبحانه معرفی شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تری گلیسیرید نوعی چربی است که با آنچه می‌خورید ارتباط دارد و می‌تواند خطر ابتلا به حمله قلبی را به میزان قابل توجهی افزایش دهد. سطح بالای این نوع چربی خطر ابتلا به آترواسکلروز را بالا برده و مانع گردش خون سالم می‌شود. تری گلیسیرید بالا نشانه‌های واضحی ندارد و در واقع یک وضعیت نامرئی است که سلامت شما را بدون این که متوجه شوید تحت تأثیر قرار می‌دهد. برای کاهش سطح‌تری گلیسیرید باید از مهمترین وعده غذایی روز شروع کنید؛ یعنی صبحانه.

 

در اینجا ۵ کلید شگفت انگیز برای کاهش سطح تری گلیسیرید در وعده صبحانه معرفی شده است:

ترکیب آووکادو و هندوانه: هندوانه حاوی فروکتوز کمی است، اما بسیاری از ویتامین‌ها و مواد معدنی را در خود حای داده است. با مصرف هندوانه به همراه نیمی از آووکادو مزایای زیادی به دست می‌آورید. آووکادو نیز سرشار از اسید‌های چرب امگا ۳ و امگا ۶ است. با مصرف همزمان این دو میوه مقادیر زیادی فیبر، پتاسیم، منیزیم و ویتامین ث به بدن خود می‌رسانید و شاهد کاهش سطح تری گلیسیرید خواهید بود.

ترکیب سیب و گردو: یک ترکیب عالی دیگر، مصرف همزمان سیب سبز با گردو است. این ترکیب ساده و خوشمزه از قلب شما محافظت می‌کند. سیب دارای آنتی اکسیدان ها، فیبر و پکتین است که همگی از مبارزان تری گلیسیرید بالا محسوب می‌شوند. گردو نیز غنی از چربی‌های غیر اشباع، اسید فولیک، ویتامین ای، منیزیم و ... است.

روغن زیتون: برای کاهش و تنظیم تری گلیسیرید شما نیاز به مصرف چربی‌های سالم دارید. بهترین گزینه در این میان مصرف روغن زیتون است. اسید‌های چرب امگا ۳ موجود در این روغن به حذف تری گلیسیرید بیش از حد مضر از خون شما کمک می‌کند و منجر به حفظ سلامت شریان‌ها و کبد می‌شود.

توت ها: یک اشتباه رایج که بسیاری از مردم آن را مرتکب می‌شوند، مصرف بیش از حد میوه‌ها برای کاهش سطح تری گلیسیرید است. این در حالی است که فروکتوز موجود در میوه‌ها خود می‌تواند عامل افزایش سطح تری گلیسیرید شود؛ بنابراین فقط سعی نکنید در طول روز مقادیر زیادی میوه بخورید. میوه‌ها را درست انتخاب کنید و آن‌ها را به خوبی با هم ترکیب کنید. مصرف میوه‌های خشک مانند کشمش و خرما به میزان زیاد به مبتلایان به تری گلیسیرید بالا توصیه نمی‌شود. در عوض توت فرنگی، زغال اخته، گیلاس و تمشک برای کاهش این نوع چربی مفید هستند. زیرا فروکتوز کم و ویتامین ث. بالایی دارند.

جوی دو سر: جو پادشاه دانه‌ها و بهترین دوست قلب شما است. مصرف جوی دو سر به شما کمک می‌کند تا سطح کلسترول و تری گلیسیرید را به طور موثری تنظیم کنید و شاهد از دست دادن وزن و تقویت انرژی باشید. بتاگلوتان موجود در جو منجر به متابولیسم بهینه کلسترول و تری گلیسیرید می‌شود.

منبع: آوای سلامت

انتهای پیام/

۵ کلید شگفت‌انگیز برای کاهش‌ تری‌گلیسیرید

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.