سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برای عدم ابتلا به آنفلوآنزا چه مواد غذایی مصرف کنیم؟

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران راهکار‌های تغذیه‌ای جهت پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا و سرماخوردگی ارائه داد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حسین ایمانی در ارتباط با راهکار‌های تغذیه‌ای جهت مقابله با بیماری آنفلوآنزا و سرماخوردگی اظهار کرد: مصرف میوه و سبزی‌های حاوی ویتامین C. در این زمینه بسیار توصیه می‌شود و در پیشگیری و مقابله با این بیماری مؤثر است.

وی افزود: مرکبات مانند پرتقال، لیموشیرین و نارنگی و سبزی‌هایی مانند جعفری، فلفل دلمه‌ای و گوجه حاوی ویتامین C است که مصرف آن‌ها هنگام سرماخوردگی بسیار توصیه می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد:‌ افرادی که گرفتار سرماخوردگی بد و یا آنفلوآنزا هستند باید از مصرف غذا‌های چرب و سنگین خودداری کرده چرا که این مسئله گوارش آن‌ها را به خطر می‌اندازد و احتمال بروز تهوع را در بیمار تشدید می‌کند.

ایمانی گفت: مصرف غذا‌های سبک در چندین وعده که حاوی سبزی و گوشت فاقد چربی باشد هنگام سرماخوردگی مناسب است و باید از مصرف آبمیوه‌های صنعتی، نوشابه و حتی آب‌های گازدار خودداری شود.

وی خاطرنشان کرد: مصرف شلغم به دلیل اینکه حاوی ویتامین C بوده و روی دارد بسیار هنگام سرماخوردگی توصیه می‌شود، ولی لبو به دلیل دارا بودن نشاسته فراوان و هضم سنگین در این زمان باید کمتر مورد استفاده قرار گیرد.

منبع: فارس

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.