سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مصدومیت ستاره ایرانی مالزیایی ها را نگران کرد

تیم فوتسال واموس اندونزی از دوری ۲ هفته‌ای دروازه بان ایرانی اش ابراز نگرانی کرد.

به گزارش خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، بنا بر رسانه محلی تیم فوتسال واموس مالزی که مصطفی نظری بازیکن با تجربه و نام آشنای فوتسال کشورمان را در اختیار دارد اعلام کرده است که این دروازه بان ایرانی دچار مصدومیت شده است.

تیم واموس مالزی با صلاح دید پزشکان تیم تا ۲ هفته، از استفاده نظری درون دروازه منع شده است با این حال مصطفی نظری برای این که در کنار تیم باشد و تجربیاتش را در اختیار مالزیایی‌های علاقه‌مند به فوتسال قرار دهد، در تمرینات تیمی حضور دارد و روی نیمکت ذخیره به مربیان تیم بی دریغ کمک می‌کند.

دروازه بان دوم تیم واموس به جای نظری در بازی اخیر خوش درخشیده است. باید دید دوران آسیب دیدگی نظری چگونه پیش خواهد رفت.

در صورت موفقیت آمیز بودن معالجات وی مطمئنا با قدرت بیشتری به رقابت‌های فوتسال لیگ مالزی برمی گردد. با این حال فعلا بازی تیمش را باید از روی نیمکت تماشا کند.


بیشتر بخوانید:

نظری: برخی بازیکنان تمایلی برای بازگشتم به تیم ملی ندارند

جاوید: برنامه ریزی لیگ فوتسال ضعیف است


انتهای پیام /

مصدومیت دروازه بان ایرانی تیم فوتسال واموس مالزی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.