سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در این مواقع با کودک اصلاً صحبت نکنید

کودکان، بزرگسالانی در بدن کودکانه نیستند. آن‌ها منطقی نیستند و نمی‌توانند آنچه را که شما برایشان می‌گویید و توضیح می‌دهید، جذب کرده و برای خود تجزیه‌وتحلیل کنند. در چنین شرایطی صحبت کردن باعث کلنجار رفتن دو طرف با یکدیگر می‌شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مادری به کودک ۲ ساله‌اش که شکلات می‌خواهد، جواب منفی می‌دهد. کودک هیاهو به پا کرده و سروصدا راه می‌اندازد و در مقابل، مادر سعی می‌کند با گفتگو و منطق کودک را قانع کند؛ واقعیت این است که چنین روشی محکوم به شکست خواهد بود.

کودکان، بزرگسالانی در بدن کودکانه نیستند. آن‌ها منطقی نیستند و نمی‌توانند آنچه را که شما برایشان می‌گویید و توضیح می‌دهید، جذب کرده و برای خود تجزیه‌وتحلیل کنند. در چنین شرایطی صحبت کردن باعث کلنجار رفتن دو طرف با یکدیگر و درنهایت سرخوردگی مادر و کودک می‌شود.

روانشناسان می‌گویند صحبت کردن می‌تواند منجر به الگویی شود که از متقاعد کردن شروع‌شده و به بحث کردن، فریاد زدن و درنهایت کتک زدن می‌انجامد؛ بنابراین هنگامی‌که به کودک خود می‌گویید، کاری را انجام دهد، درباره آن صحبت نکنید و تماس چشمی برقرار نسازید.

اگر کودک نافرمانی کرد، به‌ صورت کلامی به او هشدار دهید، یا آنکه تا عدد سه بشمارید. اگر کودک بازهم تعلل نمود و کاری را که گفتید، انجام نداد، به او زمان دهید یا منتظر پیامد فوری این کار باشید؛ اما هرگز توضیح ندهید.

منبع: تبیان

انتهای پیام/

در چه مواقعی نباید با کودک صحبت کنید؟

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.