وی افزود: بر همین اساس به منظور جلوگیری از هدر رفت منابع فرکانسی و ایجاد هزینههای اضافی، منابع فرکانسی مورد تقاضای شبکههای رادیوئی بایستی در حد نیاز آن شبکهها تنظیم شده و از ایجاد تقاضاهای غیرضروری خودداری شود. محسنی تاکید کرد: متقاضیان دریافت و توسعه پروانههای رادیوئی از رگولاتوری، قبل از ارسال تقاضاهای خود باید طرحهای فنی شبکههای رادیوئی خود را از جنبههای پوشش رادیوئی و ترافیکی با استفاده از نرمافزارهای طراحی و نقشههای سه بعدی زمین تهیه کرده و همراه با سایر مدارک مورد نیاز به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی ارسال کنند.
معاون امور رادیوئی رگولاتوری درباره ویژگیهای طرحهای فنی ارسالی تصریح کرد: در این طرحهای فنی باید مشخصات رادیوئی فرستندهها شامل فرکانسهای مورد نیاز و پهنای کانال رادیوئی، ارتفاع و بهره توان آنتنها، محل و توان رادیوئی فرستندهها و حساسیت گیرندهها مشخص یا محاسبه شده و پس از دریافت پروانه نیز رعایت شوند.
محسنی تاکید کرد: چنانچه پس از صدور پروانه ایستگاههای رادیوئی مغایرتی بین مشخصات فنی ایستگاه با مشخصات درج شده در پروانه رادیوئی ایستگاه وجود داشته باشد رگولاتوری با استناد به ماده ۵ قانون بیسیمهای اختصاصی و غیرحرفهای میتواند از فعالیت ایستگاه جلوگیری کرده و یا پروانه فعالیت اپراتور را لغو کند.
وی درباره متقاضیانی که شخصاً نمیتوانند طرحهای رادیوئی مورد نظرشان را مبتنی بر اصول فنی کارآمد تهیه کنند، گفت: این دسته از متقاضیان میتوانند از ظرفیت شرکتهای دارای پروانه ارائه خدمات مشاوره و طراحی شبکههای ارتباطات رادیوئی – که اطلاعات آنها در پایگاه اینترنتی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی درج شده – استفاده کنند.
انتهای پیام/