سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس:

خسارت سرمازدگی کشاورزان در سازمان برنامه بودجه گرفتار است/سازمان برنامه بودجه به تعهدات خود نسبت به کشاورزان عمل کند

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ،سید حسن حسینی شاهرودی نماینده مردم شهرستان های شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پیرامون سرما زدگی  محصولات کشاورزی در شاهرود وزیر جهاد کشاورزی و رئیس ستاد بحران به این شهرستان سفر کردند و مشکلات با حضور آنها احصا شده است، گفت: برای دریافت مبلغ موردنیاز در راستای خسارات کشاورزان در هیئت دولت مصوبه ای ایجاد شده و به سازمان برنامه و بودجه ارجاع شد اما این سازمان کاری نمی‌کند.

عضو خانه ملت بابیان اینکه در شرایط فعلی اقتصادی کشور به فرموده رهبر معظم انقلاب استیضاح وزیران به مصلحت نیست، ابراز داشت: در شرایط اقتصادی ویژه و حساسی قرار داریم، ۱۵ درصد بودجه سال آینده عمرانی است که شاید هفت الی هشت درصد آن محقق شود لذا باید گفت ما نمیاندگان وضعیت را می دانیم اما برخی اوقات هم باید چاره ای اندیشید.

حسینی شاهرودی بابیان اینکه ۸۵ درصد اعتبارات در بخش دولتی‌ هزینه می‌شود، تصریح کرد: با توجه به وضعیت بودجه و اعتبارات باید چاره‌ای اندیشه کرد، بحث بودجه ۹۸ مشارکت محور است که بخش خصوصی باید آن را فعال کند.

وی اضافه کرد: در شرایط موجود کشور، کشاورزی ۱۰ درصد هم سود ندارد، لذا می‌بایست واقعیت را پذیرفت و باید اذعان داشت که به سمت افزایش بهره‌وری کشاورزی پیش نرفته‌ایم، در این بخش به خصوص در سطح استان سمنان هیچ پیشرفتی نداشتیم و یا خوش بینانه با رشد حداقلی مواجه هستیم لذا می‌بایست حرکت جهاد کشاورزی در مسیر مرکز تحقیقات کشاورزی و افزایش بهره وری علمی باشد.

نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس بابیان اینکه در شرق استان سمنان ابراز داشت: در کشاورزی نباید خیلی به دنبال سرمایه‌گذاری خارجی بود شاید اگر کار به یک ایرانی سپرده شود کار را به بهترین نحو انجام شود چرا که همه ما اذعان داریم در همین شاهرود ظرفیت‌هایی وجود دارد که می‌تواند الگویی برای بقیه استان‌های کشور باشد.

حسینی شاهرودی بابیان اینکه در حوزه کشاورزی باید از بخش خصوصی استفاده کرد، افزود: بهره‌برداران این بخش تحصیل‌کرده و مدرن نیستند و فعالیت تعاونی‌های روستایی بسیار کاهش پیداکرده و در کنار آن همچنین مشکل تولید در کشور وجود دارد پس در نتیجه باید گفت مشکل اصلی پس از تولید است.

وی بابیان اینکه نتوانستیم زنجیره تولید را به‌درستی کامل کنیم، اضافه کرد: زمانی تقاضا درست شد عرضه نیز اصلاح می‌شود و حال باید پرسید چقدر توانستیم از ظرفیت‌های موجود در شهرستان استفاده کنیم؟ لذا حمایت از بخش خصوصی باید فعال شود.

انتهای پیام / گ

توجه به شرق استان سمنان در بخش کشاورزی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.