سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی؛

کاهش یک سومی ارزش پول ملی /توافق برای کنترل بازار با ارز دولتی

پورابراهیمی گفت: برای رفع مشکل کاهش ارزش پول ملی با دولت برای سال‌های ۹۷ و ۹۸، توافق کردیم که ۱۴ میلیارد دلار با نرخ ۴۲۰۰ در اقلام اساسی داده شود که بخشی از آن شامل دارو و اقلام مصرفی بخش پزشکی است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، محمدرضا پور ابراهیمی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، در نشست هیئت مدیره نظام پزشکی استان، عدم انطباق بین بهای تمام شده خدمت در حوزه بخش پزشک با میزان درامد‌های حاصله از ان را عمدتا مربوط به تغییرات نرخ ارز و شرایط اقتصادی ایران دانست و با اشاره به کاهش یک سومی ارزش پول ملی گفت: اثر این کاهش ارزش پول ملی را در همه بخش‌ها از جمله تجهیزات پزشکی شاهد هستیم.

وی بیان داشت: قیمت کالا‌های داخلی هم به دلیل کاهش ارزش پول ملی، قیمت جایگزینی صادرات به خود می‌گیرند و شاهد افزایش و تغییرات قیمت خواهیم بود.

پورابراهیمی ادامه داد: برای رفع این مشکلات اول باید به بهای تمام شده در حوزه خدمات کمک کنیم که در این زمینه با دولت برای سال‌های ۹۷ و ۹۸، توافق کردیم که ۱۴ میلیارد دلار با نرخ ۴۲۰۰ در اقلام اساسی داده شود که بخشی از آن شامل دارو و اقلام مصرفی بخش پزشکی است.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: در حوزه افزایش قیمت‌ها با بهای تمام شده بخش حوزه خدمات پزشکی آنالیزی تهیه کنید تا مشخصه در این حوزه بتوانیم راهکاری ارائه دهیم.

وی اظهار داشت: در این راستا می‌توان یا کمک مجلس و دولت به کاهش بهای تمام شده داشت و یا اینکه اجازه دهیم نظام تعرفه‌ای برای پزشکی به نحوی باشد که سرپا بماند.

پورابراهیمی خواستار تهیه آنالیز بهای تمام شده در حوزه خدمات پزشکی و پیشنهاد افزایش تعرفه در قالب گزارشی به کمیسیون اقتصادی شد تا با نظام پزشکی هماهنگ شود و در کمیسیون پزشکی مجلس هم مطرح شود.

وی بر اجرا و توسعه گردشگری سلامت پرداخت و گفت: بیمارستان‌ها خصوصی ما می‌توانند با بالاترین کیفیت و رعایت استاندارد‌های بین المللی، خدمات پزشکی به خارجی‌ها ارائه دهند که استان کرمان به خوبی در این حوزه وارد شده و به زودی شاهد افتتاح آن خواهیم بود.

پورابراهیمی افزود: حُسن رفتن به سمت حوزه گردشگری سلامت و خدمات پزشکی به خارجی‌ها در این است که سرمایه گذاری صورت گرفته با تغییرات نرخ ارز دچار ریسک نمی‌شود و به نوعی پوشش ریسک خواهیم داشت.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس خواستار ارتباط قوی‌تر مجموعه نظام پزشکی با مجلس شد و ادامه داد: با ارتباط بیشتر نظام پزشکی و کمیسیون اقتصادی ما می‌توانیم مشکلات را بشناسیم و با آگاهی کافی برای حل آن‌ها راهکار ارائه دهیم.
انتهای پیام/ی

لزوم توسعه گردشگری سلامت

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.