وی افزود: مصرف غلات سبوسدار، مصرف روزانه حداقل ۵ واحد میوه وسبزی تازه، کنترل وزن، استفاده از ماهی و مرغ به جای گوشت قرمز، اجتناب از مصرف سیگار و الکل، اجتناب از مصرف غذاهای مانده و عدم مصرف غذاهای فست فود و روغنی میتوان از این بیماری پیشگیری کرد.
مسئول برنامه سرطان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کم تحرکی، مصرف زیاد ترشیها و مصرف زیاد غذاهای دودی را از عوامل ابتلا به بیماری سرطان دانست.
نیک سیرت درباره ارتباط بین ژنتیک و بروز سرطان، اظهار کرد: سرطانهای ارثی بخش کوچکی از سرطانها را شامل میشوند.
انتهای پیام/ص.ف