در کارها و فعالیتهای اجتماعی و سیاسی، آیا صرفا باید دنبال عمل به تکلیف بود یا کسب نتیجه هم مهم است؟ در دوگانهی «تکلیفگرایی» یا «نتیجهگرایی»؛ اصل بر کدام است؟ آیا این جملهی امام خمینی(ره) که «ما مأمور به تکلیف و وظیفهایم نه مأمور به نتیجه» به معنای بیرغبتی ایشان به پیروزی و کسب نتیجه بود؟ آیا امام خمینی(ره) صرفا به دنبال انجام وظیفه بود و برای ایشان، نتیجهی مبارزه و انقلاب مهم نبود؟ آیا اساسا تکلیفگرایی منافی برنامهریزی و محاسبهی چگونگی راه رسیدن به نتیجه است؟ اینها سؤالات مهمی است که شاید برای بسیاری از خوانندگان نشریه نیز محل ابهام باشد. بههمین علت، خط حزبالله در اطلاعنگاشت این شماره خود به این سؤالات پاسخ داده است.
در سخن هفته این شماره نیز روابط میان آمریکا و پهلوی مورد بررسی قرار گرفته است و اینکه چطور آمریکا به پهلوی پشت پا زد؟ در بخشی از این مطلب چنین میخوانیم: "کارتر، همان رئیسجمهوری که ایران زمان محمدرضا را "جزیرهی ثبات" نامیده بود، وقتی صدای انقلاب میلیونی مردم ایران را شنید، با نادیده گرفتن همهی دمتکاندادنهای محمدرضا برای او و اذنابش، صراحتا اعلام کرد: "شاه باید برود و در دنیای جدید دیگر جایی برای سلطنت نیست. " این، سرنوشت محتوم همهی سرسپردگان به شیطان بزرگ است."
سایر بخشهای نشریه که خواندن آنها هم توصیه میشود بدین شرح است:
هیچگاه به برنامهها و توصیههای غربیها اعتماد نکنید (برش دیدار)
آیا میتوان به اروپاییها اعتماد کرد؟ (پرسش و پاسخ)
اگر ملتی قدرت تحلیل نداشته باشد شکست میخورد (روش تحلیل سیاسی)
جوری باشید که مردم مثل مادر شما را در آغوش بگیرند (کلام امام)
برای کاری که میکنید بر سر مردم منت نگذارید (نهجالبلاغه)
اینها افسانه نیست! (عکسنوشت)
چرا به حضرت زهرا «صدیقه» میگویند؟ (تفسیر قرآن)
مردم گله دارند اما پای انقلاب ایستادهاند (مسئله مردم)
ماجرای تحصن رهبر انقلاب در دانشگاه تهران (خاطرات رهبری)
بگذارید ازدواجها مثل ازدواج فاطمهی زهرا(س) باشد (خانواده ایرانی)
امروز کشور به چنین جوانهایی نیاز دارد(حزب الله این است)
طبق رسم هفتگی خط حزبالله شماره ۱۶۹ هفتهنامه نیز به روح مطهر "شهید مجید بقایی" یکی از همرزمان شهید حسن باقری تقدیم میشود.
انتهای پیام/