وی افزود: طی سالهای اخیر با توجه به افزایش اقدامات فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی توسعه و تقویت همکاری و تعامل با سازمان تأمین اجتماعی به عنوان یکی از سیاستها و اولویتهای ارتباطی اتاق تعاون ایران در نظر گرفته شده است.
مدیر آمار و برنامه ریزی اتاق تعاون ایران گفت: حاصل توسعه تعامل و تقویت ارتباطات فرهنگی و اجتماعی به ویژه با اداره کل کارفرمایان معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی و دبیرخانه هیأتهای تشخیص مطالبات در نهایت منجر به صدور بخشنامهای شد که شرایط حضور نمایندگان اتاق تعاون در هیأتهای تشخیص مطالبات سازمان تأمین اجتماعی در سراسر کشور را فراهم کرده است.
به گفته مصطفایی، این آمار نشان دهنده ضرورت حضور نمایندگان آشنا به قوانین و دفاع از پروندههای بخش تعاون دارد، از سوی دیگر تعداد پروندهها در هیات های مذکور نشان از شفافیت در اقتصاد تعاون به دلیل نبود دفاتر غیرقانونی در اسناد مالی شرکتهای تعاونی است. البته وجود این تعداد پروندههای مطالباتی غالباً مربوط به حسابرسی و بازرسی توسط سازمان حسابرسی تامین اجتماعی است که برای رفع این موضوع نیز مذاکرات خوب و موثری با سازمان حسابرسی انجام پذیرفته است.
وی افزود: بخش تعاون به دلیل داشتن قانونی خاص لازم است در مراجع شبه قضایی نظیر هیاتهای حل اختلاف تأمین اجتماعی و مالیاتی از حضور نمایندگان آگاه و آشنا به قوانین و مقررات بیمهای و مالیاتی بهرهمند شود. به همین منظور قانونگذار جایگاه ویژهای را برای بخش تعاون در کمیسیونهای حل اختلاف در نظر گرفته است.
مصطفایی در خصوص کارگروه مشترک اتاق تعاون با سازمان تامین اجتماعی بیان کرد: یکی دیگر از اقدامات مطلوب در این دوره تشکیل کارگروه مشترک با سازمان تأمین اجتماعی در معاونت بیمهای سازمان است که به منظور رفع موردی مشکلات بخش تعاون و ارائه نظرات در خصوص قوانین و آیین نامههای تامین اجتماعی است که میتواند در تعامل بیشتر باعث رفع مباحث بیمه شود.
وی برگزاری کارگاه آموزشی و هم اندیشی مشترک برای آموزش و پاسخ به سوالات متداول و ارتقاء سطح علمی فعالان بخش تعاون را یکی دیگر از توافقات انجام شده با معاونت امور فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد و گفت: با همت اداره کل امور فرهنگی و اجتماعی کارفرمایان و سازمانها تا کنون سه سمینار مشترک با حضور مدیران و مسئولان سازمان تأمین اجتماعی در اتاق تعاون ایران برگزار شده است.
مصطفایی تصریح کرد: پایبندی به اصل سه جانبه گرایی و حضور در ساختار مدیریتی سازمان تأمین اجتماعی در کنار همه این اقدامات به طور حتم باعث ارتقا و تقویت همکاری تامین اجتماعی با شرکای اجتماعی بوده و در نهایت رضایت خاطر جامعه کارگری و کارفرمایی را به همراه خواهد داشت.
انتهای پیام/