وی افزود: با وجود آنکه یک چهارم لایحه بودجه سال آینده مربوط به واردات نهادههای دامی و گوشت است، اما متأسفانه مردم و دامداران همیشه از قیمت گوشت ناراضی هستند و این امر نیازمند بازنگری است.
داودی ادامه داد: هم اکنون ۹۵ درصد ذرت، ۹۰ درصد کنجاله سویا و ۵۰ درصد جو مورد نیاز وارداتی است که با این وجود حدود یک میلیارد دلار از درآمد میعانات و نفت به این موضوع اختصاص مییابد.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به اینکه تا سال ۶۱ نظام دانشگاهی کشور از کشورهای دیگر عقب مانده بود، بیان کرد: در سال ۶۱ به فرمان امام خمینی(ره) و پیشنهاد آیت الله رفسنجانی، دانشگاه آزاد اسلامی با هدیه یک میلیونی امام(ره) پایه ریزی شد که با توجه به تعداد کم افرادی که تحصیلات عالیه داشتند، این امر توانست بخشی از این تعداد را جبران کند.
وی افزود: هم اکنون بیش از ۴۰۰ واحد دانشگاهی آزاد و دولتی در کشور شکل گرفته است که با این وجود نظام آموزشی کشور ارتفا یافت.
داودی ادامه داد: طبق قانون اساسی، تحصیلات در دانشگاههای دولتی باید رایگان باشد، اما هم اکنون دانشگاههای دولتی اعم از پیام نور، غیر انتفاعی و علوم تحقیقات پول میگیرند.
عضو کمیسیون کشاورزی در پایان گفت: سازمان دامپزشکی و وزارت جهاد کشاورزی نتوانستند تعداد دانشجو را کنترل کنند که این امر نقطه ضعف ما به شمار میرود چرا که وزارت درمان و آموزش پزشکی توانسته به سهولت کنترل کند.
انتهای پیام/