وی افزود: مقرر شد با همکاری دکتر محمدرضا اردکانی معاون پژوهش و فناوری پژوهشگاه مرکزی دانشگاه و مجری طرح بازمهندسی نظام آموزشی، پژوهشی و خدمات فناوری علوم کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی این فنبازار همزمان با دهه فجر برگزار شود.
وی با اشاره به توانمندی و ظرفیتهای دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه کشاورزی، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی از ظرفیت نیروهای کارآمد و زیرساختهای گسترده در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی برخوردار است، بنابراین باید کمک کنیم فناوریها، محصولات و تجهیزات تولید شده در این حوزه به بازار نزدیک شده و به سمت درآمدزایی توسعه حرکت کند.
مدیرکل امور اقتصادی دانشبنیان و سرمایهگذاری دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: رسالت برگزاری فنبازار در دانشگاه آزاد اسلامی تحقق این موضوع است، چرا که ما به دنبال برگزاری نمایشگاه صرف نیستیم، بلکه هدفی که از برگزاری فنبازار دنبال میشود، این است که فضایی برای حمایت از طرحها و محصولاتی که در حوزه فناوری و اقتصاد دانشبنیان در واحدهای دانشگاهی تولید شده و تا کنون موفق به تجاریسازی نشدهاند، فراهم و به سرمایهگذاران و فعالان این حوزه معرفی شود.
وی تاکیدکرد: برگزاری فنبازار تجهیزات کشاورزی و منابع طبیعی قطعا در تقویت رشتهها و فعالیتهای دانشکدههای کشاورزی موثر خواهد بود و این رویداد اقدامی در راستای طرح بازمهندسی نظام آموزشی، پژوهشی و خدمات فناوری علوم کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی است که مورد تاکید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی است.
وی با اشاره به استقبال واحدها، دانشجویان و پژوهشگران حوزه کشاورزی برای شرکت در دومین فنبازار دانشگاه آزاد اسلامی، بیان کرد: بسیاری از واحدهایی که در حوزه کشاورزی فعالیت داشتهاند از برگزاری فنبازار استقبال کردهاند و طرحها و محصولات خوبی در این حوزه در دانشگاه آزاد اسلامی تولید شده است که امیدواریم در فنبازار مورد استقبال سرمایهگذاران و صندوقهای سرمایهگذاری قرار بگیرد.
نجفی درباره محورهای برگزاری این فنبازار، گفت: بیوتکنولوژی کشاورزی، نهادههای کشاورزس مانند بذر، کود و کشتهای هیدروپونیک و گلخانهای، ماشینآلات کشاورزی و اتوماسیون آبیاری و مدیریت منابع آب، علوم دامی، خوراک دام و طیور، محصولات باغبانی و مبارزه بیولوژی با آفات محورهایی است که در این فنبازار مورد توجه جدی قرار گرفته است.
مدیرکل امور اقتصادی دانشبنیان و سرمایهگذاری دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه کشاورزی بخش مهمی از اقتصاد کشور را شامل میشود و اقتصاد دانشبنیان در این حوزه میتواند تاثیرگذار باشد، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی ۱۲۵ دانشکده کشاورزی و اراضی زیادی در کشور در اختیار دارد که اگر بتوانیم در حوزه به جوانان آموزش بدهیم و اقتصاد دانشبنیان را در عرصه کشاورزی تقویت کنیم، چشماندازی بسیار خوبی در حوزه کشاورزی پیشرو خواهیم داشت.
وی با اشاره به ایجاد معاونت فناوری و نوآوری در ساختار جدید دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: امیدواریم با توجه به راهاندازی این معاونت در دانشگاه، روند برگزاری فنبازارها با قوت و توسعه بیشتری ادامه پیدا کند تا فنبازارهای دانشگاه آزاد اسلامی بهعنوان یک برند معتبر در کشور و منطقه شناخته شود.
نجفی با بیان اینکه علاقهمندان برای حضور در این فنبازار تا روز پنجشنبه چهارم بهمن فرصت دارند که از طریق سامانه www.semyar.ir طرحهای خود را ارسال کنند، اظهار داشت: طرحهای ارسال شده هفته آینده داوری و تا ۱۱ بهمن نتایج داوری اعلام خواهد شد. طرحهای ارائه شده در فنبازار در ایام برگزاری نمایشگاه مجددا مورد ارزیابی قرار میگیرند و تعدادی از طرحها به عنوان طرحهای برگزیده برای سرمایهگذاری به واحدهای دانشگاهی معرفی میشود.
مدیرکل امور اقتصادی دانش بنیان و سرمایهگذاری دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه در این نمایشگاه شرکتهای هلدینگ، انجمنهای علمی تحت پوشش وزارت علوم و صندوقهای سرمایهگذاری نیز غرفه مجزا خواهند داشت، خاطرنشان کرد: نمایشگاه فنبازار در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی همزمان با دهه مبارک فجر از ۱۳ تا ۱۵ بهمن از ساعت ۹ صبح تا ۱۷ در محل دائمی نمایشگاههای دانشگاه آزاد اسلامی واقع در سازمان مرکزی طبقه فوقانی پارکینگ طبقانی برگزار میشود.
انتهای پیام/