سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در پیک بامدادی سوم بهمن می‌شنوید؛

تزئین سفره اشرافی گری با الماس سیاه ایرانی + صوت

برخی کارشناسان معتقدند افزایش تقاضا و عرضه خاویار در رستوران‌های مناطق مرفه، پیامدهای منفی زیادی را در پی دارد.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه پیک بامدادی رادیو ایران به موضوع افزایش تقاضای خاویار در رستوران‌های مناطق مرفه و خطر انقراض این الماس سیاه پرداخته است.‌

کارشناسان درباره انقراض ماهیان خاویاری هشدار می‌دهند اما اتحادیه‌های مرتبط با رستوران داری می‌گویند مصرف این خاویار در رستوران‌های برخی مناطق مرفه شهر افزایش پیدا کرده است.
این افزایش مصرف داخلی خاویار، جدا از تاثیر بر تشدید روند انقراض و کاهش صادرات و ارز آوری، از سبک زندگی اشرافی گری حکایت دارد که نیازمند اقدامات فرهنگی است.

 

 


بیشتر بخوانید: گیاه کینوا جایگزین برنج در استان مرکزی + فیلم


 

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.