وی ادامه داد: این شرکت در سال ۱۳۲۴ تأسیس شد و بعد از جنگ جهانی دوم همزمان با نیاز شدید کشور به ساخت زیربناها و رفع نیازهای اولیه مردم برنامه ۷ ساله اول عمرانی را تهیه کرد.
رئیس هیئت مدیره سندیکای شرکتهای ساختمانی ایران توضیح داد: هدف از تأسیس این شرکت ایجاد رقابت سالم، داشتن ضوابط دقیق در احداث طرحها، افزایش بهرهوری و کاهش هزینهها بوده و این اهداف از طریق بالاترین کیفیت در اجرا، کاهش زمان اجرا و قیمت تمام شده متناسب و شفاف پایهگذاری شده است.
ملیکانیفرد تصریح کرد: این شرکت ۳۰ سال پیش از انقلاب در ساخت زیربناهای کشور بخش خصوصی را حول محور ملی هدایت، حمایت و نظارت کرده و همواره راهنمای دستگاههای اجرایی بوده است و ۴۰ سال پس از انقلاب با تلاش مضاعف به دلیل دشواریهای ناشی از شرایط جنگ تحمیلی و حصر اقتصادی پرچمدار ساخت زیربناهای کشور بوده است.
وی ادامه داد: در زمان جنگ بازسازی خرابیهای ناشی از آن دوران یکی از بزرگترین پروژههای عمرانی این شرکتها بوده است.
رئیس هیئت مدیره سندیکای شرکتهای ساختمانی ایران، گفت: هم اکنون در تمام فعالیتهای عمرانی صنعت احداث به مرحله خوداتکایی کامل رسیدهایم و هیچگونه نیازی به حضور مهندسان خارجی نداریم.
وی با اشاره به اینکه در صدور خدمات فنی و مهندسی فعالیتهای بسیار چشمگیری داشتهایم به طوری که ۸۰ درصد از صادرات خدمات فنی و مهندسی از طریق شرکتهای سندیکای ساختمانی ایران بوده است و برای استمرار صادرات در این بخش باید بسترسازیهای لازم، ارائه تسهیلات و توجه دستگاههای اجرایی افزایش یابد.
ملیکانیفرد با بیان اینکه تحریمها و جنگهای اقتصادی علیه ایران به طور عمده شاغلان در صنعت احداث ساختمانی و پروژههای عمرانی را مورد هدف قرار داده است، گفت: دولتمردان برای جلوگیری از به هدف رسیدن این اقدامات باید با ایجاد روابطی صمیمانه، شفاف با متولیان بخش خصوصی از تجربیات این شرکتها استفاده کرده و تصمیمگیری و تصویرسازیها از نظرات و پیشنهادات این شرکت استفاده کند.
رئیس هیئت مدیره سندیکای شرکتهای ساختمانی ایران با اشاره به اینکه دولت باید در کنار بخش خصوصی و با همفکری آنها شرایط اقتصادی را تحلیل کند، گفت: دولت و بخش خصوصی باید شفاف کنار هم حرکت کنند و تحریمها را دور بزنند در این حوزه هدف اراده است نه پول.
وی افزود: در طرح و ساخت واحدهای مسکن مهر سندیکا هیچ نقشی نداشت و نتیجه آن باعث شد که در زلزله و حوادث طبیعی شاهد تخریب و از بین رفتن واحدهای مسکونی باشیم.
رئیس هیئت مدیره سندیکای شرکتهای ساختمانی ایران درباره کارتهای اعتباری مصالح ساختمانی گفت: در حوزه واردات آهن باید استانداردهای لازم رعایت شود و اگر آهن و یا میلگرد دارای استانداردهای کافی نباشد ساختمانها در مدت زمان کوتاهی از بین میروند.
وی تصریح کرد: رعایت اخلاق مهندسی در این حوزه بسیار مهم است و همین موضوع باعث شده که تشکلهای ساختمانی بعد از گذشت ۷۰ سال علیرغم بسترهای نامناسب توانستند در حوزه ساختمان سازی و سایر پروژههای راهسازی به مرحله خوداتکایی کامل برسند.
ملیکانیفرد با اشاره به اینکه تشکلهای ساختمانی هیچ رقابتی با انبوهسازان ندارند، گفت: هدف ما در حوزه اقتصاد آن است که بتوانیم هزینهها را پروژه به پروژه و محل به محل کاهش دهیم.
رئیس هیئت مدیره سندیکای شرکتهای ساختمانی ایران اظهار کرد: متأسفانه بودجه در طرحهای عمرانی هر سال نسبت به سال گذشته کاهش مییابد و از سویی دیگر بودجه تخصیص یافته با بودجه پرداخت شده بسیار متفاوت است و همین موضوع باعث شده که فعالیتهای این حوزه کاهش یابد.
انتهای پیام/