سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اصفهان قطب خشکبار کشور / فعالیت 470 غرفه فعال فروش میوه و سبزی

مدیر عامل سازمان ساماندهی شاغل شهری و فرآورده های کشاورزی شهرداری اصفهان از فعالیت 470 غرفه فعال فروش میوه و سبزی در اصفهان خبر داد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، محمد مجیری مدیر عامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی شهرداری اصفهان در نشست خبری امروز با اصحاب رسانه با اشاره به تغییر عنوان این سازمان اظهار کرد: این تغییر نام و تغییر رویکرد به دو ماموریت این سازمان یعنی ساماندهی مشاغل شهری و ارائه مایحتاج کشاورزی به مصرف کنندگان اشاره دارد.

وی گفت : بخش عمده ای از ترافیک و نابسامانی های شهری به دلیل استقرار نادرست واحدهای صنفی است که  مشکلاتی را برای عبور و مرور شهروندان ایجاد کرده است.

مدیر عامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی شهرداری اصفهان به تعدادی از این مشاغل اشاره کرد و گفت: فروشگاه های عرضه کننده تلفن همراه در فلکه احمدآباد که به صورت واحدهایی با مساحت کوچک فعالیت دارند ؛ فروشگاه های ارائه کننده ی تزئینات خودرو در خیابان صغیر اصفهانی نمونه هایی از این مشاغل هستند که مشکلات عبور و مرور برای شهروندان ایجاد کرده اند.

مجیری به انتقال کارگاه های موزائیک از خیابان شهیدان اشاره کرد و گفت: رفت و آمد خودروهای سنگین و بارگیری و ایجاد مزاحمت برای سکنه در این خیابان، منجر شد تا برای انتقال این کارگاه ها به منطقه بختیار دشت تصمیم گیری شود و زمینی به مساحت 18 هکتار به آنان اختصاص می یابد.

وی اضافه کرد:کارگاه های نساجی کردآباد نیز در منطقه ای با تعداد زیاد سکنه واقع شده است که با وجود مواد اولیه ای مانند پنبه ، چوب و وسایل گرمایشی ناایمن در این کارگاه ها امکان امداد رسانی و اطفای حریق در این منطقه تنش زا بوده و برای جابه جایی و انتقال این واحد ها نیز تصمیماتی اتخاذ شده است.

مدیر عامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی شهرداری اصفهان ضمن یادآوری ماموریت دوم این سازمان بیان داشت: در فصول مختلف سال حدود 10 هزار نوع صیفی، میوه و سبزی وارد میدان میوه و تره بار شده و با 4 هزار وانت سواری و نیسان به واحدهای خرده فروشی در شهر عرضه می‌شود.

وی افزود: در میدان میوه و تره بار اصفهان   220 غرفه فروش میوه و 250 غرفه سبزی فعال است.

مجیری با بیان اینکه در صدد شناسایی کالاهای ضروری مردم و در دسترس قرار دادن آنها هستیم مطرح کرد: 14 مجموعه فروشگاه‌های کوثر اکنون با استقبال چشمگیر و اعتماد مردم در حال فعالیت است .

وی ادامه داد: فروشگاه کوثر شماره 15 در شهرک شهید کشوری در حال ساخت و کوثر 16 در خوراسگان در مرحله تملک زمین است.

مجیری با اشاره به رویکرد سازمان در راستای احیای فروشگاه های محلی عنوان کرد: افتتاح اولین فروشگاه محلی در پینارت تا قبل از عید نوروز در دست کار داریم.

مدیر عامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی شهرداری اصفهان با اشاره به اعتماد مردم به برند کوثر بیان داشت: در نظر داریم که برند کوثر را با اخذ پروانه کسب به فروشگاه های مختلف اعطا کنیم و این فروشگاه ها زیر نظر و تحت نظارت سازمان مشاغل شهری به فعالیت خود ادامه دهند.

مجیری به عرضه مواد پروتئینی در فروشگاه های کوثر و تعامل سازمان با ستاد تنظیم بازار اشاره کرد و گفت: عرضه این محصولات با نرخ دولتی صورت می‌گیرد تا شرایط بحرانی حاکم بر بازار کنترل شود و در این فروشگاه ها از قصابان و غرفه دارهای عرضه کننده مواد پروتئینی اجاره بها گرفته نمی‌شود.

وی اضافه کرد: در شرایط عادی، کارشناسان قیمت های مواد پروتئینی سطح شهر را بررسی و با مشورت نمایندگان قصاب در فروشگاه کوثر، قیمت متعارفی از سوی سازمان به فروشنگان مواد پروتئینی اعلام می‌شود که از ابتدای امسال 3 بار افزایش قیمت این مواد صورت گرفته است.

مدیر عامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی شهرداری اصفهان از افتتاح شهرک خشکبار میدان میوه و
تره بار خبر داد و گفت: 45 سوله به مساحت 520 متر مربع همراه با دفاتر اداری آماده واگذاری به صنف خشکبار فروشان است.

وی با اشاره به بازدید مدیران مشاغل شهری کلان شهرهای تهران و تبریز که قطب خشکبار کشور محسوب می‌شوند، تصریح کرد: در آینده اصفهان به عنوان قطب خشکبار کشور محسوب می‌شود.

مجیری با اشاره به اضافه شدن 66 سوله تا سال آینده و بهره برداری 111 سوله خشکبار در این میدان اظهار کرد: افرادی که در میدان میوه و تره بار مستقر می‌شوند، موظف اند واحدهای خود را در خیابان های عبدالرزاق، جهاد و ... تعطیل کنند.

مدیر عامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی شهرداری اصفهان در خصوص بازار گل و گیاه همدانیان تشریح کرد: این بازار واقع در مرکز شهر در هر فصل با حضور تولیدکنندگان محصولات را بدون واسطه عرضه می‌کند و استقبال خوبی از سوی مردمصورت گرفته است.

وی با اشاره به اجرای مزایده برای 240 غرفه در بازار گل و گیاه اصفهان اضافه کرد: این متقاضیان پس از استعلام جهاد کشاورزی استان و سازمان نظام مهندسی کشاورزی، مجوز تایید فعالیت گرفتند و بازسازی این مجموعه تا قبل اسفند به پایان می‌رسد.

مجیری در خصوص انتقال مجموعه بازار گل و گیاه  به باغ تندرستی عنوان کرد: این مجموعه در پشت بیمارستان فارابی با مساحت 5/14هکتار، یکی از بزرگترین بازار های بین المللی گل و گیاه کشور می‌شود.

مدیر عامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی شهرداری اصفهان با اشاره به شکل گیری 10 مجموعه در این باغ تصریح کرد: این مجموعه ها شامل سالن کود و سم، سالن گل های شاخه بریده، گل های آپارتمانی ، سالن باغ و باغچه و...است و تا سال آینده سالن گیاهان دارویی، ماهی های زینتی و پرنده های زینتی به آن اضافه می‌شود.

 

انتهای پیام /س

ساماندهی مشاغل در اصفهان

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۰:۴۳ ۰۲ بهمن ۱۳۹۷
برای تضمین سالم بودن میوه و سبزی های وارد شده به میدانهای میوه و تره بار از جهت وجود نداشتن سم های آفت کش و کودهای شیمیایی در میوه ها و سبزی ها و از بین رفتن تردید مردم در استفاده از آنها باید در محل ورودی این میدانها آزمایشگاههایی وجود داشته باشد که با آزمایش محموله ها به آنها اجازه ورود بدهد یا آنها را باز گرداند.