وی ادامه داد: بحث هم پوشانی، راهنمای بالینی، نسخه نویسی الکترونیکی و پرونده الکترونیکی مطرح بود؛ پوشش بیمه را جلو بردیم و با توجه به اینکه در سال ۹۴ در سازمان برنامه و بودجه بودیم، برنامهای تدوین شد که در آن برنامه مطرح شد باید صد درصد افزایش منابع داشته باشیم.
نمکی بیان کرد: سعی کردیم فاصله منابع و مصارف را کم کنیم که در سال جاری این کار را انجام خواهیم داد؛ همه ما باید در بیمه سلامت، وزارت بهداشت و تأمین اجتماعی کمک کنیم تا بتوانیم به استقرار نظام سلامت کمک کنیم که در آن بحث گایدلاین بالینی و سیستم ارجاع مطرح است.
سرپرست وزارت بهداشت افزود: اگر زیرساخت ایجاد نکنیم هر چقدر پیش برویم این حفره با منابع پر نخواهد شد؛ لیست داروها تحت پوشش هم بازنگری میکنیم که داروهای تولید داخل باید اولویت داشته باشد؛ هیچکدام از افراد دردمند نباید مغفول بمانند.
وی گفت: سعی خواهیم کرد بیشترین وزنه را به سمت کسی که نیازمند توجه نظام است، معطوف کنیم و در این راستا استانهای شمالی در اولویت اجرا خواهند بود و در پایان سال ۹۸ قسمت عمده افراد تحت پوشش بیمه قرار خواهند گرفت.
نمکی افزود: نباید قشر مرجع به نام پزشکی را زیر سوال ببریم نباید برای اینکه شفاف سازی انجام شود به سمت طبیبان برویم؛ باید به سمت پیشگیری از هدر رفتن منابع برویم انجمنهای علمی باید کمک کنند که کمترین آسیب به مردم برسد.
سرپرست وزارت بهداشت در خصوص فرار مالیاتی یادآوری کرد: رقم ۶ هزار و ۷۰۰ میلیاردی را تأیید نمیکنم.
وی ادامه داد: سازمان نظام پزشکی به دنبال این هستیم که پزشکانی که از حقوق بیماران تجاوز میکنند و معدود افرادی که فرار مالیاتی دارند توسط دستگاههای درون سازی برخورد و رسیدگی میکنند.
انتهای پیام /