دبیرکل خانه پرستار ایران ادامه داد: پرستاران در همه اتفاقات و حوادث از پیروزی انقلاب اسلامی تا ۸ سال دفاع مقدس در صحنه حضوری فعال داشتند و در راستای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مجروحان چه در زمان پیروزی انقلاب اسلامی و در ۸ سال دفاع مقدس اقدامات مؤثری را انجام دادهاند.
شریفی مقدم بیان کرد: در جریان انقلاب اسلامی پرستاران همیشه حضوری فعال در صحنهها داشته و اقدامات مؤثری در زمینه درمان مجروحان و انتقال افراد به بیمارستانها و مراکز درمانی انجام دادهاند و در سال های انقلاب بر اثر شلیک مأموران رژیم پهلوی بسیاری از پرستاران در حین ارائه خدمات بهداشتی و درمانی مجروح یا شهید شدهاند.
دبیرکل خانه پرستار ایران اضافه کرد: پرستاران در ۸ سال دفاع مقدس همگام با رزمندگان کشورمان در صف مقدم جبههها حاضر بودند و اقدامات درمانی مجروحان جنگی را در همان منطقه انجام دادند همچنین در خط مقدم جبهه اقدام به برپایی بیمارستانهای صحرایی کرده و امروزه برخی از همکاران ما بر اثر اصابت ترکش به مقام جانبازی نائل آمدهاند همچنین برخی از آنها در انتقال مجروحان جنگی از خط مقدم جبهه به عقب و انجام کارهای پیشتیبانی نقش تأثیرگذاری داشتهاند.
دبیرکل خانه پرستار ایران با اشاره به اینکه امروزه نگاه مردم به پرستاران نسبت به قبل از انقلاب اسلامی متفاوت شده است، گفت: قبل از انقلاب اسلامی تعداد دانشکدههای پرستاری کمتر از ۲۰ دانشکده بود که امروزه ۱۹۲ دانشکده مشغول به تربیت این نیروی زحمتکش هستند.
شریفیمقدم ادامه داد: در عملیات کربلای ۴ و ۵ پرستاران سهم بسزایی در درمان و انتقال مجروحان عملیات داشتهاند به همین دلیل شهدای زیادی از پرستاری در این عملیاتها تقدیم اسلام و کشورمان شده است.
دبیرکل خانه پرستار ایران ادامه داد: در جریان بروز زلزله بم و کرمانشاه پرستاران جزء اولین گروهی بودند که به این مناطق جهت امدادرسانی به مردم اعلام آمادگی کردند و در اولین فراخوان ۳ هزار نفر از پرستاران به صورت داوطلب به مناطق زلزله زده اعزام شدند.
وی گفت: امروزه سالیانه ۱۰ هزار نفر پرستار در کشور فارغ التحصیل میشوند و این در حالی است که قبل از پیروزی انقلاب اسلامی سالیانه تنها کمتر از ۱۰۰۰ نفر فارغ التحصیل میشدند.
انتهای پیام/