سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شریفی‌مقدم در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛

افزایش ۱۷۰ دانشکده پرستاری بعد از انقلاب/ تربیت سالانه ۱۰ هزار پرستار برای ورود به بازار کار

دبیرکل خانه پرستار ایران با اشاره به بهبود کیفیت تربیت نیروی پرستار در کشور گفت: امروز ۱۹۲ دانشکده مشغول تربیت پرستار هستند.

محمد شریفی‌مقدم دبیرکل خانه پرستار ایران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،  با اشاره به سختی کار حرفه پرستاری اظهار کرد: پرستاران در صف مقدم مواجهه با بیماران و ارائه خدمات بهداشتی – درمانی  هستند و این نیروی زحمتکش در تمام تاریخ ایران اسلامی و در هر زمانی که انقلاب به این افراد نیاز داشت به صورت داوطلبانه خدمات شایسته‌ای را برای کشورمان انجام دادند.

دبیرکل خانه پرستار ایران ادامه داد: پرستاران در همه اتفاقات و حوادث از پیروزی انقلاب اسلامی تا ۸ سال دفاع مقدس در صحنه حضوری فعال داشتند و در راستای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مجروحان چه در زمان پیروزی انقلاب اسلامی و در ۸ سال دفاع مقدس اقدامات مؤثری را انجام داده‌اند.

شریفی مقدم بیان کرد: در جریان انقلاب اسلامی پرستاران همیشه حضوری فعال در صحنه‌ها داشته و اقدامات مؤثری در زمینه درمان مجروحان و انتقال افراد به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی انجام داده‌اند  و در سال های انقلاب بر اثر شلیک مأموران رژیم پهلوی بسیاری از پرستاران در حین ارائه خدمات بهداشتی و درمانی مجروح یا شهید شده‌اند.

دبیرکل خانه پرستار ایران اضافه کرد: پرستاران در ۸ سال دفاع مقدس همگام با رزمندگان کشورمان در صف مقدم جبهه‌ها حاضر بودند و اقدامات درمانی مجروحان جنگی را در همان منطقه  انجام دادند همچنین  در خط مقدم جبهه اقدام به برپایی بیمارستان‌های صحرایی کرده و امروزه برخی از همکاران ما بر اثر اصابت ترکش به مقام جانبازی نائل آمده‌اند همچنین برخی از آنها  در انتقال مجروحان جنگی از خط مقدم جبهه به عقب و انجام کار‌های پیشتیبانی نقش تأثیرگذاری داشته‌اند.

تعداد دانشکده‌های پرستاری کمتر از ۲۰  فضای آموزشی بود

دبیرکل خانه پرستار ایران با اشاره به اینکه امروزه نگاه مردم به پرستاران نسبت به قبل از انقلاب اسلامی متفاوت شده است، گفت:  قبل از انقلاب اسلامی تعداد دانشکده‌های پرستاری کمتر از ۲۰ دانشکده بود که امروزه ۱۹۲ دانشکده مشغول به تربیت این نیروی زحمتکش  هستند.

شریفی‌مقدم ادامه داد: در عملیات کربلای ۴ و ۵ پرستاران سهم بسزایی در درمان و انتقال مجروحان عملیات داشته‌اند به همین دلیل شهدای زیادی از پرستاری در این عملیات‌ها تقدیم اسلام و کشورمان شده است.

دبیرکل خانه پرستار ایران ادامه داد: در جریان بروز زلزله بم و کرمانشاه پرستاران جزء اولین گروهی بودند که به این مناطق جهت امدادرسانی به مردم اعلام آمادگی کردند و در اولین فراخوان ۳ هزار نفر از پرستاران به صورت داوطلب به مناطق زلزله زده اعزام شدند.

وی گفت: امروزه سالیانه ۱۰ هزار نفر پرستار در کشور فارغ التحصیل می‌شوند و این در حالی است که قبل از پیروزی انقلاب اسلامی سالیانه تنها کمتر از ۱۰۰۰ نفر فارغ التحصیل می‌شدند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.