وی درباره محل توزیع این تلفنهای همراه گفت: هنور محل توزیع آنها مشخص نشده است، اما امیداریم که در فروشگاهها صنفی که دارای پروانه کسب هستند توزیع شود.
درستی با اشاره به این که ثبت سفارش واردات موبایل آزاد شده است، گفت: طبق قول مسئولین قرار است ارز حاصل از صادرات (نیمایی) به واردات این محصول اختصاص یابد.
نایب رئیس اتاق اصناف ایران تصریح کرد: قیمت تلفن همراه در مقایسه با سال قبل به شدت بالا رفته است که آزاد شدن ثبت سفارش و اختصاص ارز نیمایی به واردات آن میتواند قیمتها را تعادل بخشد.
وی یادآور شد: در شرایط فعلی عمده گوشی که در بازار توزیع میشود از طریق مسافری به کشور وارد شده که ارز آن نیز از بازار آزاد تامین شده است؛ این امر بر روی قیمت عرضه این محصول تاثیرگذار است، امیدوارم با اختصاص ارز نیمایی به واردات این محصولات قیمت گوشی به طور محسوسی کاهش یابد.
درستی درباره سرانه مصرف تلفن همراه در کشور گفت: مصرف تلفن همراه ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار عدد در ماه است که این رقم در فصولی مانند تابستان و ایام پایانی سال افزایش مییابد.
نایب رئیس اتاق اصناف ایران تاکید کرد: در مقاطعی سرانه مصرف گوشی کشور به یک میلیون تا یک میلیون و ۲۰۰ هزار عدد در ماه میرسید، اما با توجه به این که در شرایط فعلی مردم بیشتر برای تعمیر گوشی خود مراجعه میکنند، تقاضا برای خرید کاهش یافته است.
انتهای پیام/
علی برکت الله.
جالبه به خودشون هم اعتماد ندارن و امیدواره به دست مردم برسه که قطعا نمیرسه .
.
البته انصاف و درستی نه تنها عرضه کننده بلکه همه ماها ( خودمو و اطرافم هم منظورم هست که ما به کار میبرم ) کمتر شده چه بسا دیگه نیست امیدوارم آموزش و پرورش کشور از همون بچگی آموزش انصاف و درستی و انسان بودن وهله اول آموزشش باشه بعد آموزش ریاضی و فیزیک و شیمی و ... باشه.
یاحق
نکنه قاچاقچی هستی
لعنت بر همه قاچاقچیها و خانواده اونها