رعنایی افزود: امیداریم با یک نگرش جدید اتفاقهای خوبی رخ دهد و بتوانیم با یک اتحاد مجدد تمام این سرمایههایی که به صورت بالقوه داریم بتوانیم بالفعل کنیم و با توجه به پتانسیلهای موجود در کشور بتوانیم در سالهای آینده تبدیل به یکی از پایگاههای صادرات خودرو به کل دنیا شویم.
وی اضافه کرد: صنعت قطعه سازی در کشور ما ۴ دهه سابقه دارد و سرمایه بسیار زیادی از نظر تجربه در این ۴ دهه نهفته است و با توجه به قشر جوان و تحصیل کرده و باهوش کشور ما و همچنین منابع خدادادی که در صنعت خودرو وجود دارد و با توجه به منابع و انرژی که در کشور عزیزمان داریم خیلی از کشورهای بنام خودرو سازی در سرار دنیا حسرت داشتن این امکانات را دارند.
رئیس هیئت مدیره انجمن قطعه سازان استان مرکزی ادامه داد: متاسفانه سهل انگاریهایی که در سطح مدیریتهای کلان درمورد این صنعت بوده و کم لطفیهای که خودروسازان بزرگ نسبت به قطعه سازان داشتند باعث شده که توان صنعت قطعه سازی در کشور ضعیف شود، سرمایه هایشان بلوکه شده و انگیزه آنها برای طرح توسعهها و واحدهای (آراند دی) تضعیف شود.
وی تصریح کرد: استان مرکزی یکی از بزرگترین قطبهای صنعتی کشور است و به عنوان پایتخت صنعتی ایران شناخته میشود که پتانسیل بسیار خوبی هم از لحاظ نیروی کار هم از لحاظ جوانان تحصیل کرده و با تجربه دارد.
انتهای پیام / ج