سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

میزان ذخیره مرغ و گوشت قرمز منجمد در قزوین افزایش می‌یابد

براساس توافق استانداری قزوین با شرکت پشتیبانی امور دام کشور، میزان ذخیره مرغ و گوشت قرمز منجمد در استان افزایش پیدا خواهد کرد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، در دیدار عبدالمحمد زاهدی استاندار قزوین با حمید ورناصری معاون وزیر جهاد کشاورزی و مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام مصوب شد تا میزان ذخیره مرغ و گوشت قرمز منجمد در استان و همچنین سهمیه نهاده‌های طیور قزوین با هدف رشد جوجه ریزی و تولید مرغ گوشتی و تخم گذار و گسترش عرضه این ۲ محصول به بازار افزایش یابد.

استاندار قزوین در این دیدار گفت: استفاده از ظرفیت‌های شرکت پشتیبانی دام و بخش خصوصی در زمینه ذخیره سازی گوشت، می‌تواند ضمن پاسخگویی به نیاز‌های مردم به این محصول، در حوزه کنترل بازار نیز موثر باشد.

زاهدی با تاکید بر حل مشکلات دامداری و مرغداری‌های استان قزوین با همکاری شرکت پشتیبانی امور دام در جهت استمرار تولید، اظهار داشت: قزوین توانمندی‌های بالایی در حوزه تولید گوشت سفید و قرمز دارد و بخش قابل توجهی از نیاز‌های مواد پروتئینی استان‌های همجوار از جمله تهران را تامین می‌کند.

سالانه حدود ۶۰ هزار تن مرغ و ۶۵ هزار تن تخم مرغ در استان قزوین تولید می‌شود.

انتهای پیام/ک

دیدار استاندار قزوین با معاون وزیر جهاد کشاورزی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.