جوادزاده با بیان اینکه کاهش ضایعات برنج موجب افزایش درآمد کشاورزان میشود، یکی از گامهای مهم بخش کشاورزی برای کاهش ضایعات و شکستگی و ارتقا کیفیت برنج سفید شده را اصلاح و نوسازی ۴۱۰ شالیکوبی در گیلان عنوان کرد و افزود: پس از پیروزی انقلاب ۲۵ هزار تن کاهش ضایعات بدست آمده است.
وی با بیان اینکه ۱۳۰ واحد صنایع تبدیلی و بسته بندی دیگر با ظرفیت ۵۸۰ هزار تن در گیلان فعال است، گفت: عمده صنایع تبدیلی کشاورزی ایجاد شده در ۴۰ سال گذشته در گیلان فرآوردههای لبنی، خوراک دام و طیور، بستهبندی محصولات کشاورزی و باغی و صنایع روغنکشی است.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی گیلان افزود: گیلان اگر چه در چند سال اخیر جایگاه اول تولید زیتون را از دست داده و حالا سومین تولیدکننده زیتون کشور است، اما همچنان بر سکوی نخست فرآوری و روغنکشی زیتون در کشور قرار دارد.
جوادزاده ایجاد سردخانهها را یکی از الزامات صنایع تبدیلی و بسته بندی کشاورزی برشمرد و با اشاره به اینکه پس از پیروزی انقلاب ۶۵ واحد سردخانه با ظرفیت نگهداری حدود ۱۷۰هزار تن محصول در گیلان ایجاد شده است، افزود: تنها سردخانه دو منظوره شمال کشور با ظرفیت ۱۰ هزار تن در گیلان قرار دارد.
انتهای پیام/آ