مدیر مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی افزود: فیبرهای موجود در عناب همچنین به کنترل مصرف کالری با اثر سیرکنندگی کمک میکند.
پویان با بیان اینکه میوههای عناب، منبعی از اسیدهای چرب ضروری سال است، اظهار کرد: عناب غنی از اسیدهای چرب غیر اشباع بوده که این اسیدهای چرب ۶۸ درصد از کل چربی در میوه انار را تشکیل میدهد.
وی ادامه داد: ۳۳ اسید چرب در قسمت گوشتی میوه انار خشک شده شناخته شده و بیشتر اسیدهای چرب مسئول رایحه خوب میوه عناب است.
مدیر مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی یادآورشد: علاقه زیاد به مصرف میوههای عناب به خاطر مقادیر بالای ویتامین " ث. " بوده که به عنوان یک منبع مهم از این ویتامین برای تغذیه انسان است.
پویان یادآورشد: ویتامین عناب با مقادیر کمتر منبع برای دیگر دیدار ویتامینها نظیر ویتامین B۶ و ویتامین A. است و میوه عناب بعنوان یک منبع خوب از منیزیم، فسفر، پتاسیم و سدیم و روی شناخته شده است.
منبع:ایسنا
انتهای پیام/