وی عنوان کرد: سرمایه گذاران تاسیسات گردشگری در این استان با مشکلات جدی در خصوص اخذ عوارض شهرداری مواجه هستند که با توجه به تجارب ارزنده شهردار، انتظار میرود که محدویتهای پیش آمده برای مدیران صنعت گردشگری هرچه سریعتر بر طرف شود.
وی همچنین ادامه داد: اداره کل میراث فرهنگی و شهرداری قم با تعامل یکدیگر میتوانند در بخشهای مختلف مانند شرکت در رویدادها و نمایشگاههای ملی و بین المللی، تسهیل روند سرمایه گذاری در ساخت و ساز واحدهای اقامتی، معرفی آثار تاریخی، کیوسک راهنمای زائران و راه اندازی بازارچههای صنایع دستی خدمات ارائه کنند.
یزدانی با بیان اینکه راهنمایی زائران و مسافران از مهمترین دغدغههای شهر است بیان کرد: سالانه حدود ۲۵ میلیون زائر وارد این استان میشوند که میتوانیم با مدیریت اصولی به ماندگاری مسافرت و همچنین پویایی اقتصاد قم کمک کنیم.
شهردار قم نیز در این دیدار، با اعلام آمادگی همکاری در حوزههای مختلف میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قم تصریح کرد: میراث فرهنگی جزیی از هویت ما میباشد و در دوره تهاجم فرهنگی که تمدن غرب به دنبال تحمیل همه ابعاد فرهنگ خود به جهانیان است، باید به دنبال حفظ تمدن ایرانی اسلامی خود باشیم.
سید مرتضی سقاییان نژاد بیان کرد: شهر مقدس قم یکی از شهرهای مهم ایران است و خدمت در این شهر یک افتخار است و باید خدمتی که در قم انجام میدهیم ماندگار باشد.
بازار کهنه قم با عمر بیش از ۶۰۰ سال دارای ظرفیتهای فراوان برای جذب توریست و گردشگر است. بازار کهنه در دو سوی هسته اولیه شهر قم یعنی محله عربستان و لب چال قرار دارد. از ۴۵ متری عمار یاسر شروع شده و به میدان کهنه نزدیک خیابان طالقانی ختم میشود. این بازار به زمان صفوی - قاجاریه بر میگردد و با وجود مغازههای به نسبت زیاد و نزدیکی به حرم حضرت معصومه (س) میتواند به بازارچه صنایع دستی تبدیل شود.
انتهای پیام /ح