سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

باشگاه خبرنگاران جوان گزارش می‌دهد؛

سریال آزمون‌های استخدامی برای جویندگان کار/ پایانی خوش برای اشتغال جوانان وجود دارد؟

چند سالی است برگزاری آزمون های استخدامی دستگاه های اجرایی جوانه امیدی برای جویندگان کار شده است هرچند که رویشی در این جوانه حاصل نمی‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، یافتن شغل مناسب و فعالیت در آن حقی است که حالا به مطالبه اصلی جوانان تبدیل شده است اما بحران شغل داشتن در ادارات دولتی به حدی است که اغلب جویندگان کار توفیقی در این مسیر نداشته اند و اغلب به سمت شغل‌های کاذب یا غیر مرتبط با مدرک تحصیلی سوق پیدا می‌کنند.

ششمین دوره آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی از امروز آغاز شد تا بار دیگر جوانه امیدی برای خیل عظیم جوانان جویای کار کاشته شود، جوانه ای که گاه رشدی ندارد و در همان نطفه از بین می رود اما به هرحال ظرفیت قابل توجه نیروی انسانی نباید نادیده گرفته شود.

ششمین قسمت از سریال آزمون های استخدامی این بار به جای سازمان سنجش به همت جهاد دانشگاهی از امروز آغاز می شود و تا روز سه شنبه ۹ بهمن‌ماه ۱۳۹۷ ادامه خواهد داشت؛  براساس اعلام جهاد دانشگاهی جذب نیرو  در ۲۰ دستگاه اجرایی خواهد بود و آزمون آن در ۱۷ اسفندماه  برگزار خواهد شد.


بیشتر بخوانید: ثبت‌نام ششمین آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور آغاز شد+ دانلود دفترچه


آموزش و پرورش غایب بزرگ آزمون استخدامی دوره ششم

آزمون دوره ششم درحالی برگزار می‌شود که آموزش و پرورش یکی از نهادهای پر متقاضی برای اشتغال،  غایب بزرگ آن است و یار محمد حسین‌بر مدیرکل امور اداری و تشکیلاتی در این مورد به خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، گفته بود که برای برگزاری آزمون استخدامی تقاضای مجوز به سازمان اداری و استخدامی دادیم و منتظریم این مجوز از سوی سازمان تایید شود البته در حال رایزنی با سازمان اداری و استخدامی هستیم و هنوز تعداد درخواست جذب نیروی انسانی قطعی نشده است لذا  اکنون نمی‌توانیم آن را اعلام کنیم.

هرچند پیش از این و در پنجمین دوره آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی، آموزش و پرورش حضور داشت و ظرفیت پذیرش نیرو را  در آن دوره  ۱۷ هزار و ۳۶۸ نفر اعلام کرده بود اما بعد از این آزمون و ساماندهی آن به زعم آموزش و پرورشی‌ها  حدود چهار هزار ظرفیت خالی باقی مانده بود که قرار شد این ظرفیت برای دوره های بعدی در نظر گرفته شود.


بیشتر بخوانید: آموزش و پرورش در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی سهمی دارد؟ 


در دوره‌های گذشته آزمون استخدامی چه گذشت؟

اولین آزمون هماهنگ دستگاه‌های اجرایی در سال ۹۴ و با شرکت بیش از ۱۲۱ هزار داوطلب برگزار شد و از طریق این آزمون در اولین مرحله از میان ۱۲۱ هزار نفر بیش از هفت هزار نفر پذیرفته شدند.

دومین مرحله از آزمون های استخدامی هم در همان سال برگزار شد و این بار حدود ۸۰ هزار جوینده کار برای تعدادی از نهاد‌های خواهان نیروی انسانی تازه نفس با هم رقابت کردند.

سومین مرحله آزمون های استخدامی در تابستان سال ۹۵ برگزار شد و از این سال آموزش و پرورش هم وارد این رقابت ها شد و به این ترتیب در آن سال جمعیت شرکت کننده در آزمون به  ۴۵۲ هزار و ۶۴۸ داوطلب رسید که از این میان ۱۹ هزار و ۲۵۱ نفر در ۱۲ دستگاه اجرایی و ۶۸ دانشگاه جذب شدند.

برگزاری چهارمین مرحله آزمون های استخدامی با شرکت بیش از ۳۹۷ هزار داوطلب در تابستان ۹۶ کلید خورد و این بار هم آموزش و پرورش برای جذب نیروی جدید و جبران خلا معلم به این آزمون متوسل شد.

دوره پنجم آزمون های استخدامی با شرکت بیش از ۴۲۸ هزار داوطلب و برای جذب ۱۸ هزار و ۲۰۷ نفر در ۹ دستگاه اجرایی شهریور امسال برگزار شد و هرچند در سرانجام این آزمون به ویژه نتایج مربوط به وزارت آموزش و پرورش اما و اگرهای بسیاری وجود داشت.

آزمون‌های استخدامی گره کور اشتغال  را باز می‌کنند؟

ششمین دوره از سری آزمون های استخدامی دستگاه های اجرایی هم پیش از پایان امسال برگزار می‌شود اما با وجود این آزمون ها همچنان مشکل اشتغال و گره کور آن در جامعه جوان و جویای کار کشور وجود دارد و کسب و کارهای دانش  بنیانی هم که این روزها به شدت از سوی مسئولان متولی این شرکت ها توصیه می‌شود هنوز آنطور که باید راه خود را پیدا نکرده اند و از حرف تا عمل این برنامه ها راه طولانی در پیش است.

بخش خصوصی هم گاه چنان اوضاع بی سر و سامانی برای نیروی کار خود در نظر می گیرد که بهتر است از این اشتغال به جای جلوگیری از بیکاری، تعبیر فعالیت در مسیر بیگاری کرد.

به هر روی اوضاع کسب و کار همواره دغدغه اصلی نیروی جوان کشور است و نیازمند عزمی جدی  است علاوه بر آن نگاه به کارآفرینی و اشتغالزایی باید از دوره های سنی پایین تر آغاز شود تا در میان این حجم عظیم تقاضای کار، جوانان آینده کمترین مشکل را در حیطه یافتن شغل مناسب داشته باشند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۴
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۸:۵۹ ۳۰ دی ۱۳۹۷
با رشته های علوم پایه توی کدوم ارگان ثبت نام کنیم؟؟؟ چرا اموزش و پرورش نیست؟؟؟؟؟
ناشناس
۱۸:۵۷ ۳۰ دی ۱۳۹۷
من فراگیر۶، نفر اول کتبی در استان شدم و به خاطر تک ظرفیتی و ظرفیت محدود قبول نشدم لطفا ظرفیت ها رو افزایش دهید
ناشناس
۱۸:۵۵ ۳۰ دی ۱۳۹۷
سلام، ظرفیت جذب رو در تمام رشته ها یکسان کنیید مثلا رشته ای مثل زیست شناسی رو هیج ازمونی نمیخواهد وازمون استخدامی آموزش و پرورش هم هرسال تک ظرفیتی است با وجود تعداد زیاد فارع التحصیل بیکار، خواهشمندیم ظرفیت جذب رو همانند سایر رشته ها برای رشته های دبیری هم افزایش دهید
ناشناس
۱۶:۱۵ ۳۰ دی ۱۳۹۷
فرزند شهید و جانباز ۵۰ درصدی که نصف بدنش لمس شده و کارایی خود را از دست داده همچنان بعد بازنشستگی میتواند در اداره دولتی کار کند ولی جوان تحصیل کرده دانشگاه باید بیکار بماند و در آرزوی استخدام دولتی باشد .
ناشناس
۱۸:۲۱ ۳۰ دی ۱۳۹۷
بی عدالتی و ناشایست سالاری
حسین
۱۳:۲۳ ۳۰ دی ۱۳۹۷
من تو آزمون استخدامی 94خرداد قبول شدم همه کارهای استخدام رو هم انجام دادم گزینش مصاحبه قبولم شدم اما کماکان منتظرم ..از دیوان عدالتم پیگیر شدم اما همچنان به هیچ نتیجه ای نرسیدم...
جواد
۱۱:۲۱ ۳۰ دی ۱۳۹۷
اینها کلا الکیه فقط می خوان از مردم پول بگیرن ،،هر فردی 36500بده حساب کنید ببینید چند میلیارد تومن میشه،اونم فقط کمتر از 20هزار نفر قبول می کنن
امیر
۱۱:۰۲ ۳۰ دی ۱۳۹۷
حدود ده میلیون بیکار داریم . حتی اگه یک میلیون نفر هم ثبت نام کنن نزدیک به چهل میلیارد تومن کسب درآمد میشه . خوبه دیگه
ناشناس
۱۰:۵۱ ۳۰ دی ۱۳۹۷
امیدوارم همه اونهاییکه بذر امید رو تو دل مردم میکارن بعد خودشون ناامیدشون میکنن رو فقط خدا ناامید کنه... این همه هزینه و تشکیلات برای جذب یک نفر؟ چقدر وقیح اند..
ناشناس
۱۰:۴۵ ۳۰ دی ۱۳۹۷
بیخیال مردم دیگه
ناشناس
۱۰:۴۱ ۳۰ دی ۱۳۹۷
همش الکی .از قبل آقازاده ها رو استخدام کردن و فقط برای گول زدن ما آزمون برگزار میکنن.
ناشناس
۱۰:۰۱ ۳۰ دی ۱۳۹۷
الان 10 میلیون تحصیل کرده داریم که بیکارن بعد 5 هزار نفر برمیدارن این استخدامی فقط برای \ول در آوردنه من خودم فوق شیمی دارم از دانشگاه تبریز ولی الان 3 ساله یه نفر شیمی هم استان ما بر نمیداره
ناشناس
۰۹:۴۷ ۳۰ دی ۱۳۹۷
خدا عمرشون بده که به فکر ما جوانان هستند...
ناشناس
۰۹:۲۹ ۳۰ دی ۱۳۹۷
سلام,میخوان پول سهام عدالت و یارانه رو از این طریق جمع کنن!
ناشناس
۰۸:۴۹ ۳۰ دی ۱۳۹۷
باید معلمان بازنشسته از مدارس دولتی اخراج شوند و فارغ التحصیلان ممتاز دانشگاه ها به شکل حق التدریس در آموزش و پرورش جذب شوند .
ناشناس
۱۶:۱۱ ۳۰ دی ۱۳۹۷
مدیران بازنشسته وزارت نفت را به شکل ساعتی مجددا استخدام میکند ولی جوان فارغ التحصیل دانشگاه با معدل ممتاز باید بیکار باشد
ناشناس
۰۸:۴۷ ۳۰ دی ۱۳۹۷
این دولت باید آمار افراد چندشغله را استخراج کند و مانع فعالیت بازنشستگان چندشغله و مهندسان چندشغله و کارمندان چندشغله شود .
مهدی
۰۸:۳۲ ۳۰ دی ۱۳۹۷
استخدامی که از قبل نفراتش مشخص شدن و مدتهاست با پارتی سر کار رفتن و دارن حقوق میگیرن.
یه امتحان هم برگزار میکنن به دو جهت:
اول کسب درآمد
دوم خالی نبودن عریضه
هفت نفر لیسانسه و فوق لیسانسه هستیم که هیچ کدوممون استخدام نشدیم
حتی تا پای مصاحبه رفتیم ولی بعدش دیدیم ه نفر دیگرو با رتبه علمی پایینتر جامون گذاشتن
من با نمره علمی ۹۰ و یکی با رتبه علمی ۳۰، ولی اون با سهمیه و من بدون سهمیه. خب قطعا اون رفت سر کار و در آینده همون مدیر میشه و عاقبت این میشه
محسن
۰۸:۲۱ ۳۰ دی ۱۳۹۷
به خدا هزاران میلیارد تومن ا از جوون های بدبخت میگیرن . هر ازمون استخدامی 60 هزارتومان !
حالا چند میلیون بیکار ثبت نام میکنن و اخرش هم هیچ ...
به قران نفر اول دانشگاه ما انقدر از این نوع ازمون ها شرکت کرد قبول نشد ! دیگه بیخیال شد کل ازمون ها رو
تابناک
۰۷:۵۰ ۳۰ دی ۱۳۹۷
ظرفیت ها واقعا کمه...
bbvbv
۰۷:۳۷ ۳۰ دی ۱۳۹۷
اگه میخواهید استخدام نکنید خب نکنید چرا ملت رو سرگردان می کنید......این دفعه دیگه از طریق جهاد دانشگاهی ثبت نام انجام میشه اون هم سایتش باز نمیشه وملت همچنان سرگردان ........
ناشناس
۰۱:۵۵ ۳۰ دی ۱۳۹۷
ممنوعیت به کارگیری مجدد بازنشستگان ۲۴ شغله در ارگان های دولتی ..= ایجاد فرصت شغلی برای جوانان
ناشناس
۰۱:۴۱ ۳۰ دی ۱۳۹۷
این آزمون فقط برای اخذ پول از بیکاران بدبخته وگرنه همه میدونن این استخدامی برای سهمیه داراست نه شایستگان و تحصیلکردگان.
مهدی
۱۱:۴۶ ۳۰ دی ۱۳۹۷
بابای من رفت جبهه و شهید نشد. گناه من چیه؟؟؟؟
کجای دنیا رقابت علمی و شایسته سالارانه رو فدای سهمیه میکنن؟؟؟
یه کسی میاد با سهمیه استخدام میشه و همون بعدها مدیر میشه
طرف پدرش شهید شده خدا بیامرزه. اجرش با امام حسین. خب به بچه هاش کمک مالی کنید. تامینشون کنید. دیگه چرا بابتش حق جوونای مملکت رو پایمال میکنید.
اون شهید بزرگوار شهید شد که حق ناحق نشه.
به خدای واحد که این سهمیه ها هم در جهت حفظ منافع بعضی هاست و بس