در این جلسه ضمن تذکرات و ارشاد لازم به اعضای صنف خبازی ها، در خصوص ضرورت رعایت موارد و موازین بهداشتی و قوانین نظام صنفی، رعایت کیفیت در پخت نان، وزن واقعی و قیمت مصوب عرضه نان به مشتریان و سایر مسایل مرتبط به نانوایان توضیحات لازم ارایه شد.
مجیدی رییس دفتر نمایندگی سازمان صنعت معدن در جوانرود، با توجه به وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم، نان را جزء یکی از کالاهای مهم و اساسی سبد غذایی خانوار در شهرستان جوانرود دانست و از همه نانوایان خواست تا در پخت و عرضه نان، از هر نظر نهایت دقت را به عمل آورده و به این قشر محروم، خدمات بهینه و قابل قبولی ارایه دهند.
وی تاکید کرد : مسلما اگر بازرسان شاهد تخلفاتی در زمینه چگونگی عرضه نان به مردم شوند، با خبازان متخلف برخورد خواهند نمود .
انتهای پیام/د