سید محمد اکرمی رئیس مجتمع دارویی درمانی هلال احمر ایران در گفتگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص هزینههای هنگفت درمان بیماری نازایی اظهار کرد: با توجه به تغییر وضعیت اقتصادی، هزینههای مربوط به آزمایشگاه، دارو و درمان بیماری نازایی افزایش پیدا کرده است و علیرغم آن چیزی که در هیئت دولت تصویب شده پوشش بیمهای آن تا زمان اجرا طول میکشد.
وی افزود: بیمههای تکمیلی معمولاً توانایی پرداخت هزینههای درمان ناباروری را ندارند. با این وجود بخش عمده هزینههای جراحی نازایی، تحت پوشش بیمه است.
بیشتر بخوانید: بخش کودکان معلول بیمارستان نورافشار از ۲۳ بهمن شروع به کار میکند
رئیس مجتمع دارویی درمانی هلال احمر ایران با اشاره به اینکه تعرفه مجتمع دارویی درمانی هلال احمر ایران در مقایسه با بخش خصوصی ۲۵ درصد کمتر است، گفت: داروی خاص هورمونی که باید برای درمان این بیماری مصرف شود، هزینه بالایی دارد و کنترل این افزایش قیمت از دسترس ما خارج است.
اکرمی با بیان اینکه کل این مجموعه خودگردان است و از بودجه دولتی بهره نمیگیرد، تصریح کرد: مرکز رویش با همکاری موسسه رویان در قالب یک هئیت مدیره مشترک به افراد خدمات درمانی ارائه میدهد.
وی با بیان اینکه ۱۵ تا ۲۰ درصد مردم ایران دچار مشکلات نازایی هستند، تصریح کرد: مشکلاتی بین زنان و مردان وجود دارد که هر دو منجر به نازایی میشود و نیاز به پیگیری و درمان دارد.
رئیس مجتمع دارویی درمانی هلال احمر ایران گفت: بخش رویش و درمان ناباروری یکی از بخشهای مهم مجتمع دارویی درمانی هلال احمر ایران است و خدمات مجتمع هلال ایران مطابق با آمارهای جهانی یعنی بین ۳۰ تا ۴۰ درصد موفقیت آمیز بوده است.
بیشتر بخوانید: آخرین وضعیت راهاندازی بیمارستان هوایی در کشور/ افتتاح ۳۱ واحد جدید توانبخشی به مناسبت ایام دهه فجر
اکرمی با بیان اینکه مجتمع دارویی درمانی هلال احمر ایران دارای سه اتاق عمل مجهز به تمام تجهیزات برای درمان بیماری نازایی است، تصریح کرد: در حال حاضر مشکل عمده ما کمبود فضای فیزیکی است.
انتهای پیام/