سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش تولید گوشت مرغ در واحد‌های طیور استان قزوین

رییس سازمان جهادکشاورزی استان قزوین گفت: طی چهل سال گذشته، تولید مرغ در واحد‌های طیور گوشتی استان بیش از ۵ برابر افزایش داشته است.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ،فاطمه خمسه رییس سازمان جهادکشاورزی استان قزوین گفت: طی ۴۰ سال گذشته ظرفیت واحد‌های طیور استان از دو میلیون و ۵۵۰ هزار قطعه مرغ گوشتی به بیش از ۱۰ میلیون قطعه رسیده است یعنی در این مدت تولید و ظرفیت مرغداری‌های استان بین ۴ تا ۵ برابر افزایش داشته است.

به گفته خمسه، قبل از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی تولید گوشت مرغ در استان قزوین یازده هزار تن در سال بود که تولید این محصول طی ۴۰ سال گذشته با حمایت‌های دولت و تمایل سرمایه گذاری دراین بخش به بیش از ۶۰ هزار تن در سال افزایش یافته است.

وی اضافه کرد: تولید تخم مرغ در اوایل انقلاب در واحد‌های تخم گذار استان ۳۴ هزار تن در سال بود که تولید این محصول با افزایش نسبی بیش از ۷۰ هزار تن در سال ۹۷ رسیده است.

انتهای پیام/ک

تولید مرغ  در قزوین  به بیش از ۶۰ هزار تن در سال افزایش یافته است

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.