وی افزود: این مطلب صحیح نیست و آن را رسما تکذیب میکنم، ماده ۱۸ تبصره ۱ قانون مربوط به جبران خسارت بیمه شخص ثالث تا پایان برنامه ششم توسعه موظف است، بیمه را براساس شرایط راننده صادر کند. در واقع قانون تغییر خاصی نکرده و تنها جهت گیری بر اساس عملکرد راننده خواهد بود.
مدیر کل بیمه مرکزی بیان کرد: این تغییر هم برای بیمه گران مفید بوده و هم جلوی زیانده شدن شرکتهای بیمهای را میگیرد، در واقع در تلاش ایجاد نظم و برطرف شدن گرههایی نظیر ترافیک و خسارات وارده به خودرو و افراد هستیم.
وی ادامه داد: این که میگوییم بیمه نامه باید به اسم اشخاص صادر شود بیانگر این است که به سمت قانونمند شدن افراد برای استفاده از وسایل نقلیه به نام خود هستیم، این در حالی است که در کشورهای دیگر افراد تنها حق رانندگی با خودرویی را دارند که به نام خودشان باشد، اما در ایران اینگونه نبوده و اعضای یک خانواده از یک وسیله نقلیه استفاده میکنند و آن را به اقوام و آشنایان قرض میدهند که موجب بروز اتفاقات خطرناک و جبران ناپذیری می شود.
سلیمانی تاکید کرد: اینکه هر فرد برای بیمه شخص ثالث مبلغ جداگانهای باید پرداخت کند صحت ندارد، بلکه صاحب وسیله نقلیه به هنگام عقد قرارداد بیمه، باید تعداد افراد تحت پوشش که عمدتا خانواده این فرد هستند را در قرارداد قید کند تا در هنگام بروز خسارت، این افراد هم شامل بیمه باشند.
هر خودرو یک بیمه خواهد داشت منتهی با تغییراتی موجب میشود جامعه با نظمتر و رانندگان خوب هزینه کمتری برای بیمه شخص ثالث پرداخت کنند، این عمل در نهایت موجب برقراری عدالت اجتماعی خواهد شد.
انتهای پیام/
ممنون آقای مدیر کل از این واضح تر نمی شد گفت که فقط به فکر بیمه ها ( خودتون ) هستید مردم کیلویی چند ؟