پدر سهیل در تشریح این ماجرا گفت: به تصور اینکه آبمیوه باعث مسمومیت پسرم شده به اتاقش رفت تا استراحت کند، اما بعد از ساعتی که از خواب بیدار شد حالش بدتر شده بود. بههمین دلیل او را به بیمارستانی در نزدیکی خانهمان بردیم. آنجا به پسرم سرم وصل کرده و آمپول ضد تهوع تزریق کردند.
بعد هم از ما خواستند بچه را به خانه ببریم. بیمارستان احتمال مسمومیت را مطرح کرد، اما بعد از بازگشت به خانه نه تنها حال سهیل خوب نشد بلکه او تب کرد و تا ساعت ۵ صبح پنجشنبه در تب میسوخت. هر چقدر او را پاشویه کردیم تب بچهام پایین نیامد. دوباره بچه را به بیمارستان بردیم و بازهم آمپول و سرم زدند و به خانه برگشتیم.
مهندس جوان ادامه داد: ساعت ۱۰ صبح پنجشنبه بود که سهیل را به بیمارستان دیگری بردیم. آنجا گفتند باید از شکم سهیل سونوگرافی شود و از آنجایی که تخت خالی نداشتند با بیمارستان دیگری تماس گرفته و آنها اعلام کردند که تخت خالی دارند. بیمارستان حتی به ما آمبولانس نداد و بچه را خودمان به بیمارستان بردیم. بچه دل درد داشت و از چهارشنبه تا اون موقع هیچی نخورده بود. در بیمارســـــــتان سوم ۶ تا آمپول و نیم میلی گرم مرفین به بچهام زدند. یک دفعه سر تا پای سهیل کبود شد.
چشمهایش تغییر حالت داد پزشکان با مشاهده این وضعیت شروع به احیا کردند، اما بعد از ۲۰ دقیقه در کمال ناباوری پسرم جان باخت.
سهیل خیلی باهوش بود. من مهندس عمران هستم و او هم آرزو داشت که مهندس شود. سهیل تنها بچهام بود و همسرم از آن روز تا الان فقط با دارو سر پاست. ما به مدرسه رفتیم و در رابطه با آبمیوه تحقیق کردیم، اما آبمیوه هیچ مشکلی نداشت و سالم بود. از سه تا بیمارستانی که سهیل را برای درمان به آنجا بردیم شکایت دارم.
پدر سهیل ادامه داد: آنها قصور کردند و حتی یک سونوگرافی انجام ندادند که علت این حال بد پسرم را متوجه شوند. اگر از همان زمان تشخیص داده بودند پسرم الان زنده بود. سهیل پسر آرام و مهربانی بود و اصلاً نمیتوانم با این مسأله کنار بیایم که در عرض کمتر از ۲۴ ساعت پسرم را از دست دادم. پسری که هیچ مشکلی نداشت و به خاطر اهمال پرسنل بیمارستانها این اتفاق برای او رخ داد.
گزارش این حادثه ســـــــــــــاعت یک بامداد جمعه ۲۱ دی از سوی مأموران کلانتری ۱۰۸ نواب به بازپرس کشیک قتل پایتخت اعلام شد. باتوجه به حساسیت موضوع تحقیقات به دستور بازپرس جنایی آغاز شد.
از آنجایی که خانواده پسر ۸ ساله از کادر درمان بیمارستانها شکایت داشتند به دستور بازپرس جنایی، پرونده مرگ سهیل برای تحقیقات به دادسرای جرایم پزشکی ارجاع شد تا با تحقیقات صورت گرفته قصور کادر درمانی بیمارستانها مشخص شود.
منبع: ایران
انتهای پیام/
من پدر سهیل هستم که یازده ماه پیش به خاطر بی سوادی پرستار بیمارستان لولاگر از دنیا رفت وما را داغدار خودش کرد .
در طی این یازده ماه اندازه یک عمر بر ما گذشته است فقط باید پدر مادر باشی تا حال مارا در کنید
کمیسیون پزشکی ما هنوز برگزار نشده من ومادر سهیل دکتر را به خدا سپردیم وما توانایی مقابله با دکتر ما را نداریم امید وارم صدای آه دل ما به گوش خدا برسد.
خانم بنده مجبور شد برود به درمانگاه شاهد کنار این بیمارستان و پس از 4 ساعت جنین پسر سقط شد .
خانم بنده هم افسرده شده و دکتر زنان در قسمت زنان می گفت که مشکلی ندارد ولی در واقع مشکل داشت .
مجبور شدم ببرم اورژانس زنان بیمارستان امام رضا و اونجا سقط شد .
من پدر سهیل هستم واز شما که ما را در غم فراق تنها فرزندم یاری میکنید مچکرم وخداوند به شما سلامتی بدهد
با همین جورفین جان بیمارا را میگیرن